torsdag 19 juli 2018

Bookbeat lyssna samtidigt

BookBeat är en personlig tjänst så det går bara att lyssna en person i taget. Däremot kan man enkelt lägga till upp till fyra extra profiler på samma konto om man är flera i familjen som vill lyssna samtidigt. Vilka enheter fungerar BookBeat på? Fungerar BookBeat utomlands? Hej, du verkar använda en webbläsare som vi inte längre stödjer.


För den bästa upplevelsen av vår webbsida behöver du installera en ny webbläsare, t ex. Lyssna gratis på ljudböcker för alla åldrar och smaker. Här kan du enkelt jämföra de populäraste streamingtjänsterna med appar skapade för att lyssna på ljudböcker. Oavsett hur gammal är du eller vad du har för intresse kan du snabbt hitta en ljudbokstjänst som passar just dig.


Viktigt för många kan så klart vara Familje-abonnemanget hos Nextory, som i praktiken innebär att fyra personer kan lyssna på alla böcker från kr per person. Storytel låter bara en vuxen och ett barn åt gången lyssna samtidigt via abonnemanget. Storytel kostar 1kr per månad och BookBeat 1kr per månad.


Bookbeat lyssna samtidigt

Båda apparna går att testa gratis i dagar. Familjeabonnemang - BookBeat erbjuder ett familjeabonnemang - det gör inte Storytel. BookBeats familjeabonnemang gör att du kan lyssna flera användare på olika enheter samtidigt.


BookBeat ger dig tillgång till tiotusentals ljudböcker och e-böcker i mobilen. Välj och vraka bland alla topplistor eller sök bland våra kategorier. Familjekonto gör det lätt för upp till fem personer att dela samma BookBeat -konto. Du kan ha upp till profiler och alla profiler kan lyssna samtidigt. Kan jag lyssna på BookBeat med min Sonos-högtalare?


Bookbeat lyssna samtidigt

Jag har problem med ljudspelaren, vad ska jag göra? Tiotusentals böcker att lyssna på och läsa väntar på dig. Hur lyssnar jag på en bok? Lyssna på en deckare eller läs en spännande biografi. För att spara på din surf kan du ladda ner dina böcker offline.


En grej som jag verkligen inte får kläm på är dock hur många böcker som man kan ha offline och hur många böcker som man kan ha igång samtidigt hos Bookbeat. BookBeat har inga begränsningar för hur många titlar jag kan ha i offlineläge, inte heller Storytel. Här är det min enhets internminne som styr. När jag har läst eller lyssnat färdigt på en bok i BookBeat och Storytel får jag automatiskt frågan om jag vill betygsätta boken eller tipsa om den t ex via sociala medier. Alla betalande användare på BookBeat kan nu enkelt lägga till nya profiler som får egna boklistor och rekommendationer för kr per styck.


Det gör det möjligt att lyssna samtidigt som sin partner eller sina barn. BookBeat sänker sitt månadspris till 1kr för att sänka tröskeln för nya kunder och introducerar samtidigt familjekonto där varje familjemedlem kostar kr. Vilken ljudbokstjänst som är billigast beror nu på hur du använder den. Du kan använda BookBeat -appen på din mobil och surfplatta. I dagsläget går det inte att lyssna och läsa på dator eller läsplatta.


I Bookbeat finns ingen begränsning för hur många titlar du läser samtidigt och du kan även välja på att streama eller ladda ner e-boken eller ljudboken. Smartos lyssnartips i Bookbeat. Vi föreslår att du lyssnar på denna skräckinspirerade novell av Joyce Carol Oates.


Gå in i din BookBeat -app och välj den bok du vill lyssna på. Tryck på Lyssna och välj därefter AirPlay-symbolen längst ner i vänstra hörnet för att välja din Sonos-högtalare. Väljer du det billigare alternativet från Nextory får du dock vänta ett halvår innan du kan lyssna på den nya boken alla pratar om i lunchrummet. För den prismedvetne är BookBeat kronor billigare per månad (1kronor).


Men Storytel gör det möjligt för dig att hoppa mellan att läsa och lyssna på boken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg