fredag 20 juli 2018

Jobba på ica flashback

Kolonial heter den kategori som jobbar på golvet och lagret, det finns alltså inte ett visst område där man bara jobbar på lagret om det inte är ett stort ICA som ica maxi eller större. De som jobbar kolonial får med en utbildning för kassan. Skillnad mellan att jobba på Coop eller Ica. Stora tråden om att jobba på Mataffärer!


Jag har lyckats få ett jobb på min lokala ICA butik!

Detta är skitbra för mig då det vore kanon för mig att kunna tjäna ett par tusenlappar i månaden. Jag kommer inte jobba på golvet eller dylikt utan enbart Kassa. Vill du jobba på ICA ? Som konsult genom oss på Storesupport har du möjligheten att få ett flexibelt jobb på ICA med fantastiska möjligheter att utvecklas. Initialt sett brukar ett butiksjobb innebära en stor variation av arbetsuppgifter och ansvar. Sa upp mig från mitt andra yrke för att arbeta i butik, sämre betalt och inte lika kul som mitt förra yrke - men det finns andra fördelar.


Nu trivs jag på mitt jobb , jag har toppen kollegor och jag gillar att det är socialt. Innovativa idéer skapas oftast då en utmaning behöver lösas eller något kan förbättras.

På ICA Gruppen finns både viljan och förmågan att ständigt förbättra. ICA Gruppen ska göra skillnad både inom koncernen och i samhället för en god morgondag. Började på 1någonting. Ha jobbat där i tre år.


Senaste året på ett mammavick på ca enligt schema. Tillkommer dock alltid några pass i månaden. Heltid under sommarmånaderna. Vi ha öppet 8-måndag till söndag. Jobba hos oss Jobba hos oss.


Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Här kan du läsa mer om olika karriärmöjligheter på ICA Gruppens karriärsida. När du jobbar hos oss på ICA Banken finns det en rad förmåner du kan ta del av. Givetvis från oss själva, men också från ICA och en del andra företag inom ICA Gruppen.


Söker du jobb på ICA -butik? Och på sikt kanske också inom ICA gruppen. Bemannica är ett specialiserat bemannings- och rekryteringsföretag som bemannar och rekryterar ICA -butiker med individer som har bakgrund från ICA sedan tidigare.

Vi samarbetar med ICA -butiker i alla profiler såsom ICA Maxi, ICA Supermarket, ICA Kvantum, ICA Nära och ICA Special. Sök efter lediga jobb inom Försäljning bland tusentals jobbannonser i hela Sverige och Norge. Vi gör det enklare för dig att söka jobb.


Lediga Ica jobb på Indeed. Jag gillade mitt jobb på ICA Kvantum. Ibland var det stressig, men samtidigt det var rolig och spännande att jobba på ICA.


Jag jobbade mest på golvet (kolonial) och i kassa. Det var rolig eftersom mina kollegor var roliga och arbetsam. Teamwork är jätte viktigt på ICA.


Arbetet hos oss på ICA är så mycket mer än det som kunder ser och här erbjuds du som anställd möjlighet till mycket varierande arbetsuppgifter. Vi tror att personal som trivs, känner glädje och mening med det dom gör presterar bättre och därför är vårt ledord i det dagliga arbetet trivsel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg