onsdag 11 juli 2018

Sluta snusa symptom

Sluta snusa snabbt med ljudbok. Fri frakt, bra priser och stort produktutbud på Kronans apotek. Hjälp att sluta snusa. Det finns många fördelar med att sluta snusa. Du förbättrar din hälsa och din ekonomi och dessutom gör du dig fri från ett beroende.


Det viktigaste för dig som planerar att sluta snusa är att du själv verkligen vill.

Massor av tips, råd och erfarenheter om att sluta snusa. Varför vill jag sluta. Ett stort forum där före detta snusare kan utbyta erfarenheter och diskutera. M ånga reagerar väldigt olika när de slutar röka eller snusa , men ingen som använt någon form av nikotin-produkt under en längre period kommer undan helt opåverkad. Men även om abstinensbesvären kan vara väldigt jobbiga är det värt det.


Läs om vad som händer med kroppen när du slutar röka. Hungerkänslor och viktuppgång: Nikotin ökar ämnesomsättningen och därför kan du märka att du går upp i vikt efter att du slutar snusa. Din kropp kommer hitta en ny normalvikt och efter det kan du sätta in extra träning eller pröva en diet om du vill gå tillbaka till din tidigare vikt som snusare.

Nedanstående tidslinje reflekterar genomsnittliga värden, och kan bara appliceras på dem som slutar ”cold turkey” och som alltså inte använder sig av nikotinplåster eller andra produkter som förlänger abstinensbesvären och i många fall skapar egna symptom. Men jag började dock att snusa och gick över till det jag själv och kan inte föreställa mig hur det nu var om jag skulle sluta snusa också. Följer det här inlägget slaviskt.


Intressant läsmaterial! Om du är gravid och snusar får även fostret i sig nikotin, som påverkar fostrets organ. Det ökar risken för så kallad havandeskapsförgiftning och för att barnet ska födas för tidigt eller väga för lite. Om du snusar under graviditeten kan barnet också utvecklas långsammare intellektuellt. Man behöver ju postivt tillbaka som belöning för att man har gjort en jätteprestation och klarat av detta.


Och massor med uppmuntran. Det kan ju vara så olika från person till person också, antar jag. Att sluta snusa är ett stort steg för din hälsa och minskar risken för flera sjukdomar.


Här har vi samlat alla tips du behöver för att övervinna abstinensen, nikotinberoendet och vanan. Jag vill sluta snusa – hur gör jag? Om du har bestämt dig för att sluta snusa , grattis! Det är bra för såväl din hälsa som din ekonomi, för låt oss vara ärliga, snus är inte gratis.


Det kan vara bra att inledningsvis ha en plan men också ställa sig frågan, varför snusar du och varför vill du sluta att snusa. Du kommer inte kunna sluta snusa på en dag, men om du tror på dig själv och håller dig till det program du tagit fram i samråd med din läkare, kan du utveckla hälsosamma vanor. När det är dags för dig att sluta snusa för gott, kan du köpa din behandling här på Medilico.

Funderat på att sluta snusa ? Ibland har upp till en fjärdedel av alla som sökt hjälp hos sluta -Röka-linjen varit snusare. Vår uppgift är även att hjälpa dig som snusar och inte själv klarar av att sluta. Det går att sluta snusa , och det finns många knep för att göra det lättare. Sug efter snus kan vara jobbigt, men det håller bara i sig ett par minuter varje gång.


Vad händer i kroppen när du slutar röka Det är aldrig för sent att sluta röka. Kroppen läker sig själv snabbare än du tror och efter ett visst antal år har du minskat riskerna att dö i förtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg