torsdag 5 juli 2018

Icloud säkerhetskopia

Anslut enheten till ett eluttag. Kontrollera att enhetens skärm är låst. Det innebär att de inte ingår i din iCloud-säkerhetskopia.


Icloud säkerhetskopia

Din iCloud-säkerhetskopia innehåller information om det innehåll du kan köpa, men inte själva innehållet. När du har återskapat innehåll från en iCloud-säkerhetskopia hämtas ditt köpta innehåll automatiskt frånStore, App Store eller bokhandeln. Läs om hur du skapar en iCloud-säkerhetskopia och hur du hanterar iCloud -lagring och raderar säkerhetskopior som du inte behöver längre. Ditt innehåll sparas automatiskt i iCloud när du använder Meddelanden i iCloud , hälsodata på iOS eller senare, eller Röstmeddelanden. Om du redan har ställt in enheten måste du radera allt innehåll innan du kan fortsätta återskapa från säkerhetskopian.


Följ anvisningarna tills skärmen Appar och data visas och tryck sedan på Återskapa från iCloud-säkerhetskopia. Logga in på iCloud med ditt Apple-ID. Välj en säkerhetskopia.


Det här säkerhetskopieras till iCloud : Historik över musik, filmer, TV-program, appar och böcker som du har köpt. Du kan frigöra lagringsutrymme i iCloud genom att radera hela säkerhetskopian för en iOS-enhet, till exempel för en enhet som du inte längre äger. Om du återställer en enhet från en iCloud-säkerhetskopia måste du vänta tills återställningen är klar innan du kan ta bort säkerhetskopian. Vad gjorde du för att lösa det? Lösningen på problemet handlar om att antingen ta bort några gamla iCloud säkerhetskopior eller uppgradera till en högre lagring som kommer att kosta dig några öre.


Uppgradering är ett bättre val, men på grund av kostnaderna, de flesta människor föredrar att ta bort de gamla iCloud säkerhetskopiorna. Ett meddelande visas när du behöver mer iCloud -lagring för att kunna säkerhetskopiera (det lediga lagringsutrymmet på iOS- eller iPadOS-enheten är inte detsamma som det tillgängliga utrymmet i iCloud ). Innan du fortsätter måste du känna till storleken på nästa säkerhetskopia och hur mycket iCloud -utrymme som är tillgängligt. Use your Apple ID or create a new account to start using Apple services. Om hårddisken dör och du har bilderna på iCloud , så finns bilderna kvar på iCloud. Du kan även ha en säkerhetskopia på en hårddisk genom TimeMachine.


Icloud säkerhetskopia

Därför bör du undvika att säkerhetskopiera till Icloud. Icloud -kopian innehåller nästan samma information som IOS-enheten, undantaget vissa lösenor mejl som lätt kan hämtas från en server och liknande. Att Apple har tillgång till Icloud -kopian menar de är nödvändigt för att kunna erbjuda sina kunder hjälp att återställa telefoner utan att all data går förlorad.


Gå in på Inställningar, scrolla ner och gå in på iCloud. Scrolla ne tryck på Säkerhetskopia och se till att iCloud-säkerhetskopia är aktiverad. Alternativt kan du använda tjänsten iCloud för att spara en säkerhetskopia i det gratis webbutrymme du tilldelades då du först skapade ditt Apple-ID. Du kommer att se de tre senaste säkerhetskopiorna för varje enhet som du har aktiverat Backup på.


När du har använt en iCloud-säkerhetskopia för att återställa eller ställa in en enhet: Dina inställningar och konton har återställts från iCloud - säkerhetskopian som du valde. Enheten startar om och börjar hämta musik, filmer, TV-program, appar och böcker som du har köpt samt kamerarullen och annat innehåll. Obs: Genom att göra detta kommer att raderas alla data på din iOS-enhet för närvarande.


Gamla data från säkerhetskopian iCloud kommer att fyllas med din iOS-enhet. Klockan backuppas NOG i icloud. Då säger watchappen att jag inte kunde para ihop klockan eftersom den redan används till en annan klocka och den sa till mig att återställa klockan. Suck tänkte jag och bet i det sura äpplet och återställde klockan. Minska säkerhetskopian för Kamerarullen.


Du kan kontrollera hur mycket iCloud -lagringsutrymme som används för att säkerhetskopiera kamerarullen på din iOS-enhet. Precis som när du skapade kopian kan du även här kan du välja om du vill göra återställningen viaeller iCloud. Hej,har sökt med lykta över nätet hur jag ska bära mig åt.


Har en gammal säkerhetskopia på mitt iCloud konto som jag inte får in på mobilen,kan man ladda in. Efter löpande Wondershare Dr. Steg Hämta iCloud Backup.


Icloud säkerhetskopia

Din telefon bör dyka upp i den vänstra delen av programmet. Här finns en flik kallad Info. Om du inte redan säkerhetskopierat dina kontakter med iCloud får du nu möjlighet att skapa en säkerhetskopia på din dator.


Klicka på knappen Synkronisera längst ner till höger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg