tisdag 24 juli 2018

Vm kval resultat

Det är efter detta som det står klart vilka av totalt 2kvalande lag som får spela i världsmästerskapet. Via länkarna nedan kan du ta dig vidare till respektive kval. I listan ovan kommer vi att visa de senaste resultaten i kronologisk ordning med det senaste resultatet högst upp i listan.


Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.

Här kan du läsa mer om cookies. Det största kvalet sker i Europa och som arrangeras av UEFA. Fotbollskanalen - för dig som älskar fotboll.


Poängen som lagen får med sig ifrån matcherna är otroligt viktiga för att kunna avancera ifrån gruppspelet. Turneringen arrangeras i Qatar under perioden november-december och varje enskild match som spelas är otroligt viktig för lagens möjlighet till avancemang. Alla lag möter här varandra en gång på hemmaplan och en gång på bortaplan.


Följ varje match med vår målservice som ger dig alla händelser live.

Spela på de bästa oddsen i varje kval -match och få pricksäkra speltips som vi baserar på statistik, historik och dagsform. Vi ger dig även de bästa oddsen och pricksäkra speltips. Kvalet spelas i form av tre omgångar där man tillämpar såväl gruppspel som playoffer för att få fram sina kandidater.


De sju gruppsegrarna gör Frankrike sällskap i VM. De fyra grupptvåor med bäst resultat mot ettan, trean och fyran i gruppen gör upp i playoff om ytterligare en europeisk plats. De två främsta i gruppen är klara för EM. Se alla resultat från färdigspelade och pågående matcher i de största ligorna och mästerskapen.


VM -kvalgrupp Europa. Vitryssland–Frankrike 0–0. Sverige–Nederländerna 1–1. Det är inte bara för lagen i Europa som ett kval väntar innan man har möjligheten att få spela i VM. Allt om alla våra svenska landslag i fotboll och futsal, såväl seniorer som ungdomar.


Läs allt om landslagen som kämpar för. Kval till VM i Ryssland – matcher i dag. Se dagens matcher med resultat längst upp i artikeln.

Turneringen äger rum mellan den 7-december och kommer att spelas i schweiziska staden Neuchâtel. I kvalet så gör de nio lagen upp i en stor grupp och där alla de nio lagen möter alla. Bli notifierad med lju följ dina egna livescore-val med lag som du gillar och informera dig själv om slutresultat inom fotboll livescore. Liveresultaten uppdateras i realtid så du behöver inte uppdatera webbläsaren. Förutom fotboll kan du följa ishockey (med SHL resultat , NHL resultat , KHL, Liiga) och andra sporter på FlashScore.


Irak måste spela hemmamatcher borta. Sydkorea vill att Nordkorea straffas. Resultat från hela Europa. Håll dig uppdaterad på resultat inom fotboll från hela Europa – På ett och samma ställe. Denna sidan ger dig alla färdigspelade matcher från de största ligorna och cuperna i Europa samt internationella mästerskap som VM och EM.


Den gång sker det hela i den schweiziska staden Neuchâtel. På vår sajt hittar du de senaste resultaten och aktuella tabellerna för några av de största lagen och mästerskapen, samt spelscheman för de kommande mötena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg