måndag 9 juli 2018

Förlängningsarm tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Förlängningsarm för takarmaturer. Uttaget sitter inte ovanför matbordet och du vill ha en lampa hängande där, vad gör du då?


Det går att flytta lampans startposition från uttaget med den här förlängningsarmen. Fäst koppen i uttagets krok och. Du bör inte belasta den med mer än kg.

Med Vrida förlängningsarm är problemet med illa sittande takuttag som under årtionden plågat svenskar förbi. Långe Jan utgörs av en teleskoparm som är jordad och S-märkt. Hänges på den vanliga takkroken och sen är det bara att rikta in din lampa till den plats du vill.


För det andra är Vrida för dig som inte gillar att borra hål i taket. Långe jan är en teleskoparm som gör att du kommer ut extra mycket. Vrida of Sweden kan taklampan enkelt placeras på nya platser i rummen utan att det blir några spår i taket. Allt det här löser Lamparmen på ett snyggt och proffsigt sätt utan någon som helst åverkan i taket.


Den hängs på den vanliga takkroken och sen är det bara att rikta in din lampa till den plats du vill. Klotformad lampa med ett mycket stilrent formspråk. Avstånd från takkopp till armatur kan justeras 0-cm.


När du vill beställa din lamparm så är det avståndet mellan där du har din krok och centrum av din lampa som är viktigt. Det är längd – A du anger på. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Det unika med förlängningsarmar från Vrida of Sweden är hållbarheten, stabiliteten och flexibiliteten. Långa Lisa förlängningsarm vit.


Max vikt kg, Justerbar 6-94cm från takkåpans centrum. Armen bör ej belastas med.

Lediga jobb Just nu söker vi ingen personal. Om XL-BYGG Norrby Trä Bra produkter till rätt pris. Takdosan vid matplatsen i köket sitter (givetvis) inte rakt över köksbordet. Belysningen är lika viktig i vilket rum det än.


Vi skulle ju snabbt och lätt kunna skruva upp en krok och dra ut en. För skylt- och fasadbelysning eller för att få upp armaturerna en bit från marken. Kan kombineras med markspett. Anpassad för invändig ledningsdragning.


Du kan hänga en maxvikt på 5kg. Vill du förnya ditt hem på ett enkelt sätt? Några nya lampor kan ändra ett rum fullständigt.


Prova till exempel att byta en stor taklampa mot lister, spottar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg