torsdag 19 juli 2018

P3 verkligheten

Populära Senaste Kommande Ljudklipp Pappa dödade mamma min-sön jan kl 17. Erdif vaknar till av ett fruktansvärt skrik – från sin mamma. I föräldrarnas sovrum står hans pappa med en blodig kniv i handen. XO XO Shuno – Iman Talabani säger som det är december. Tobbes flickvän fejkade cancer – var svartsjuk augusti.


Nicole blev blind: Jag vill slå läkarna i ansiktet 25. Curtis bor på gatan i Stockholm och har missbrukat heroin i. Tre döda vänner och över en miljon i skuld. Tre av Mikaels närmsta vänner dör på bara några år.


Alla tre tar livet av sig. Vi tar dig med på en all inclusive till Prag, mitt i ett moraliskt vakuum med sju testosteronfyllda killar som ”lägger hjärnan på hyllan i en vecka”. Mikael hamnar i en djup depression som han tar sig ur med hjälp av att spela. Inga snuskgubbar, en är mellanstadielärare, alla har flickvänner. Har du blivit utsatt för rån och behöver någon att prata me vänd dig till Brottsofferjouren eller till Stödcentrum i din kommun.


P3 verkligheten

Under en militärövning går något fel. En bil brinner och två personer sitter fast i den. En person, ett öde – dokumentära berättelser från Sverige och världen.


En av dem kommer att dö, den andre kommer att överleva. För mig var det en otrolig stor grej, att öppna sig och blotta sig på ett sätt jag inte gjort förut. Klicka på bilderna för bildtext.


P3 verkligheten

Travis Walton glömmer aldrig mötet i skogen – Jag tror att jag dog eller nära på dog! Här finns det en man som trotsar lagen och delar ut naloxon, ett motgift mot opiater som heroin och morfin. Underrubriken är Dokumentära berättelser från Sverige och världen.


Programmet, som sänds 18. More than million top podcasts for free on mytuner-radio. Lyssna på Apple Podcasts. Vi sänder tisdag till torsdag 18. Sports, music, news and podcasts.


P3 verkligheten

P, närsomhelst på podden. Hear the audio that matters most to you. Sveriges Radio Phar gjort tre reportage om killar som säljer sex, programmet försöker ge lite olika bild av hur det är att sälja sex. När Lora befinner sig i Australien sänds allt hon gör på TV tror hon. Till slut gör hon vad som helst för att få stopp på realityshowen om hennes liv The Lora Show.


Det fortsätter i månader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg