måndag 9 juli 2018

Själsfränder hur vet man

Om skillnaden mellan en själsfrände , tvillingsjäl eller karmisk relation, läs mer här. Workshop i att lära sig att hitta sin själsfrände. Under denna kurs får du veta mera om själsfränder och om hur du själv kan göra för att attrahera in din själsfrände i ditt liv. För att leva ihop så är det viktigt att man har samma utgångspunkt.


Har ni samma livsmål och värderingar så kommer livet att bli som en lek. Ni vet precis vart ni ska och hur ni vill leva – och ni tänker göra det tillsammans.

För att på riktigt fungera ihop är det viktigt att man i det stora hela delar värderingar och syn på livet. Du och din själsfrände känner att era liv är som gjorda för varandra och vet precis vart ni ska och hur ni vill leva – och givetvis är planen att alltid göra det tillsammans. Själsfränder för allti eller? Alla vet vad en själsfrände är.


En annan människa som man delar allt me man har samma tankar, t. När man möter sin själsfrände har man levt med den i sina tidigare liv, för man föddes samtidigt själsligen. Din själsfrände är den totala spegelbilden av dig själv. Man blir både lycklig och kan klara alla problem.

Den närheten och den totala förståelsen man har till en själsfrände har man inte till någon annan. HUR VET MAN SKILLNADEN MELLAN EN SJÄLSFRÄNDE OCH TVILLINGSJÄL. Redan några timmar efter att de lärt känna varandra kan en själsfrände finna sig själv säga: Det känns som jag har känt dig hela mitt liv. Svårt för någon annan att avgöra om den mannen är din flamma.


Det är något som man bara vet , men mycket du av det du beskriver kan tyda på det, men det kan även tyda på själsfrände , vilket också är mer troligt. Att komma med råd till din situation är svårt, men känn efter. Gör det som känns rätt. Astrologen Judy Hall tar upp själsfränder i sin bok och hur man ska undvika dem.


Sue Minns har just skrivit en bok om själsfränder som förklarar själsarbetet bakom kulisserna efter att ha gått igenom ett av dessa intensiva möten själv. Jag menar på riktigt lämna? Hur vet man att det är dax att lämna?


Släppa taget, hur släpper man taget? Hur ska det kännas när tiden är inne? Tänk om man ångrar sig. Om man har förlorat sig själv i ett förhållande pga att man inte satt gränser, om man sen börjar sätta gränser efter några år, klarar. Man inser att saker aldrig kommer att skänka en lika mycket lycka som den relation man har med sin själsfrände.


På grund av denna känsla av fullbordan kommer du, hur oberoende du än är, att finna att du inte står ut med att vara skild från din själsfrände.

När du är ensam önskar du att han kunde vara där hos dig. Ett liv med en själsfrände blir dock ofta både svårt och ansträngande eftersom båda på själsnivå har lovat varandra att utmana varandra så att man kan utvecklas. Här en mängd åsikter från -bidragsgivare:Jag tror att min pojkvän och jag är sann själsfränder.


Vi delar många gillar, ogillar och ens vänner säger att vi har samma tal mönster. Detta har varit från början. Jag vet att det känns likadant för honom. Utseendemässigt har vi många likheter och delar många värderingar men det som känns mest är en blandning mellan attraktion, kärlek och respekt. Ts, hur vet du att du träffat en karmisk själsfrände ? Det finns fem tecken som kan visa på att den du dejtar som kan avslöjas på tu man hand under tiden ni träffas: att tvivla på sin egen.


Hur kommer det sig att man är själsfränder och hur må nga träffar sin sjä Avsnitt 13.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg