tisdag 10 juli 2018

Första boken om mig

Babyland - stort utbud av produkter från välkända varumärken. Köp barnvagnar till bra pris. Fri frakt och snabba leveranser! Vi erbjuder alltid gratis fraktalternativ, oavsett köpesumma, med många leveransalternativ. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.


Skickas inom 2-vardagar.

Boken har st läsarrecensioner. Vilket var det första ordet? När togs de första stegen? Det här är en bok för dig som förälder, men också för ditt barn. Längre fram i livet kommer ni att kunna bläddra i boken tillsammans och minnas och skratta ihop.


En bok med lyxig känsla, med praktisk spiralrygg och gott om plats för anteckningar och foton. Du kan klistra in teckningar, foton och andra minnen som du vill komma ihåg. De fina illustrationerna fungerar som inspiration och dekoration.


Med början vid födseln och det första året sträcker sig boken hela vägen fram till skolstarten.

De här åren är så viktiga för vem man sedan blir och kanske kan det finnas en och annan nyckel till framtiden här? Jag började att fylla i och antecknade varje litet framsteg han gjorde, på pricken på dagen. Jag klistrade in kort och gjorde den så fin som jag bara kunde. Det finns även många andra böcker som man skriver om sig själv som kan vara kul att använda så att man själv och andra minns hur du var och hur det har varit förr. Det är mycket som händer under barnets första år.


Och det är mycket som man vill komma ihåg. Och vart gick den allra första resan? Den här fina och användbara boken med Catarina Kruusvals bedårande bilder hjälper dig att minnas det viktigaste och roligaste.


Köp dina favoritböcker till bra priser. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom barn och familj. Det är så mycket som händer under barnets första år. En bok som har plats för anteckningar och foton. En bok till att spara minnen och några av de mest magiska ögonblicken under barnets första levnadsår.


Första boken om mig hjälper dig att minnas det viktigaste och roligaste. Det finns plats att skriva in när barnet för första gången log, när hen kröp och när hen sa sitt första or sidor om mat- och sovvanor och plats att skriva om barnets första årstider. Samt plats för att anteckna allt det viktiga som händer det första året i ett barns liv. Allt det som aldrig kommer igen.


Här finns gott om plats för egna fotografier. Ofta ska man mer eller mindre exakt ange när olika förmågor erövrades – första leendet, första tanden, första ordet.

Teres Öman är formgivare och har gjort Bästa boken om mig. Vad gjorde jag när jag var baby och vad sa jag? Det händer så mycket under barnets första år.


Barnboksförfattaren Catarina Kruusval har både skrivit och illustrerat denna bok som blandar fotoalbum, anteckningsblock och almanacka. Med den här boken kan du berätta en underbar historia som börjar från graviditeten, till nyföd till bebis, det första året. Du kan beskriva alla minnesvärda händelser under året. Stunder som du kommer bära med dig för alltid.


Välkommen till PriceRunner! Du ska jobba med layout. Framsidan och baksidan ska samverka på något sätt. Du får välja valfritt medium och teknik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg