tisdag 31 juli 2018

Pod mordfall

Pod mordfall

Mordpodden är en podcast som handlar om verkliga mordfall och blandar berättande med diskussioner. Idén är att du som lyssnare, tillsammans med oss, ska få lära dig mer om ett antal mor hur det påverkat människorna som varit inblandade och vägen det tar genom den svenska rättssystemet. HD-Sydsvenskan granskar mordfallen som skakade Skåne. Grävjournalisterna Joakim Palmkvist och Tobias Barkman tar nya grepp på fallen och låter dig som lyssnare få ta del av både gamla och nya detaljer, höra vittnen, poliser och förövare och kanske hitta nya spår och lösningar.


Rättsfall som chockerar, förbryllar och förfärar Sverige berättade av dem som själva var inblandade. Sebastian Krantz går varje måndag igenom nya svenska mordfall och fiktiva sådana som baserats på verkliga fall. Seriemördarpodden studerar och diskuterar fall med seriemördare från olika delar av värden.


Podden görs med och av Dan Hörning - känd bl a från podden. I ett känt kriminalfall hittar vi det okända och följer spåren. Vi berättar om Sveriges mest omtvistade fall - där förtroendet för rättsväsendet urholkats.


Letar du också efter en bra podcast? Hoppas du hittar en ny favorit podcast! Vi pratar om människorna som med risk för sitt liv, pratar bredvid mun. Det ska handla om tjallare, tipsare och hur man rekryterar nya människor som ger avgörande. När man har lyssnat på en uppsjö av spännande brottspoddar kan det vara bra att påminna sig om att kriminella faktiskt inte är mer än.


Karta över svenska mord- och fyndplatser Välkommen till svenska mordkartan. En sajt där du hittar mord- och fyndplatser i Sverige. Om något är fel eller går att. This podcast is hosted by Carter Roberts, President and CEO of World Wildlife Fund (WWF) in the United States.


With this podcast, Carter will introduce you to some of the incredible men and women he’s met over the years. Streama världens bästa svenska och utländska dokumentärer om verkliga mordfall och människoöden i brottens skugga. True crime när den är som bäst. Dagen efter satt jag å lyssnade på en annan pod tyvär ej du som var berättar röst, detta fall handlade om brattås morden, fick en kuslig känsla efter en stund å tycker att likheterna är slående. Som att kroppen var väldigt gömd mm, men det finns ingen information om tejpande eller så.


En podcast (poddsändning, podradio eller pod ) är ett enkelt sätt att prenumerera på ljud- eller videofiler via nätet. Via ett program eller en app, väljer du vad du vill lyssna på, sen får du nya avsnitt löpande. Den vanligaste plattformen för att distribuera en podcast är att använda sig avStore. Grym pod och ambitiösa tjejer Ni har en grymt bra och intressant pod ! Det märks att ni vill göra ett bra jobb. Gillar särskilt när ni ägnar diskussionen åt ett speciellt ämne, tex när ni pratade extra om neuropsykiatriska diagnoser eller när ni valt att fördjupa er extra i någon del eller detalj som har med fallet att göra.


Pod mordfall

Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom med pod bok Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, Svenska mordhistorier:. Philip Viking ihjälskjuten vid Östra skolan i Katrineholm. Fallet förblir olöst i år. Precis innan brottet ska preskriberas öppnar en ny DNA-lag upp.


Polisen kunde inte döma honom för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg