torsdag 5 juli 2018

Carolina gynning glas cervera

På Cervera kan du beställa från kända varumärkens kollektioner smidigt online. Beställ enkelt och smidigt på nätet. Hos Nordic Nest hittar du skandinavisk inredning och design för hemmets alla rum.


Carolina gynning glas cervera

Hitta fina inredningsartiklar på ShopAlike! Passionen för konsten har funnits ända sedan barnsben och är ett fantastiskt sätt att förmedla känslor från livets alla skeenden. Carolina Gynning är konstnär, kreatör, skådespelare etc men konsten ligger henne varmast om hjärtat. Hon delar med sig av tänkvärda budskap i allt kreativt hon gör. Mina glas sticker ut lite grann i sin design, och då är ett vitt porslin perfekt att matcha med.


Glasen gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags, och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten, födelsedagen eller andra stora tillfällen. Hos oss kan du köpa Carolinas fina glas -serie som innehåller vinglas, champagneglas, ölglas, martiniglas, vattenglas och en karaff som enbart säljs hos oss på Cervera. Passionen för konst har funnits ända sedan barnsben och är, enligt henne, ett fantastiskt sätt att förmedla känslor från livets alla händelser.


Nu släpper hon en ny glasserie med illustrationer helt i guld. Cervera har sammaretat med Carolina och gjort en glasserie där de tryckt upp hennes konstverk. Glasen har sex olika motiv och varje motiv har ett budskap.


Serien består av två modeller av vinglas, ett ölglas, ett champagneglas, ett martiniglas och ett drinkglas. Prova själv med dessa fantastiska tillskott i hennes serie. Alla konstverk är skapade utifrån hennes egn a personlighet med bubblande, utåtriktad och unik design.


Njut av härliga morgnar och mysiga kvällar med denna vackra mugg. Fungerar lika bra för te, kaffe och varm choklad. Det unika motivet omfamnar muggen och livar upp varje hem.


Det kostade 1med en rabatt som fanns där, och jag hade ett presentkort på 1kronor så jag betalade bara kronor för glaset. Eftersom jag samlar på dessa kändes det som ett riktigt fyn dem är så himla fina. Denna gång fick det bli ett glas med Barbie.


Vinglas gynning SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Just dessa hittade jag (Nilla) på Cervera i Västerås på Erikslund. Välj ut din favorit eller varför inte samla en av varje?


Varje glas har en signatur av Carolina. Hos Cervera hittar ni alla glas ni behöver på bordet, vi har alla de mest. Carolina är en svensk trendikon och ägnar sig på heltid åt sitt kreativa skapande och konsten är.


Carolina gynning glas cervera

Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Carolina gynnings vinglas. Jämför pris på Vinglas från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra. Hennes konstverk förmedlar starka känslor och gripande fragment från historier.


Alla hennes verk är namngivna och visar Carolinas personliga engagemang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg