tisdag 17 juli 2018

Femtiofemplus kalmar

Våra kunder väljer oss för att vi har en hög servicenivå och för att vi utför de tjänster som kunderna vill på det sätt de vill. För mig är det viktigt att sätta rätt person på rätt plats, då får man också bäst resultat. Våra kunder är familjer i alla åldrar och storlekar medan våra medarbetare oftast är seniorer. Vår affärsidé är att aktiva seniorer utför bland annat städning, trädgårdsarbete och renoveringar hos företag, kommuner och privatpersoner.


Företaget levererar hushållsnära tjänster och finns i dag på cirka olika platser i Sverige. Så vi är duktiga på det vi gör! Femtiofemplus Kalmar Län. Vår personal innehar liftkort. Larmtorget i Kalmar , fångad av Kalmarpostens webbkamera.


Uppdateras ungefär varannan minut. Ratings and reviews have changed. Hitta och få information om fönsterputsning i Kalmar och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. De är nu medarbetare och växer hela tiden.


Femtiofemplus kalmar

Vi samarbetar med AlphaCE för att Annette kan plocka fram rätt person till rätt plats och på kort varsel kan vi då ta in ny personal, säger Ola. Som franchisetagare hos oss tar du del av erfarenhetsutbyte och gemenskap i ett stort nätverk med skickliga företagare. Marknadsguiden är en webbaserad katalogtjänst med visionen om att vara det bästa sökverktyget för att hitta lokal handel, tjänster och service.


Vi på Patex Team Städservice AB har över års erfarenhet av städning och fönsterputsning. Söker du efter en erfaren städfirma i Kalmar län? Då är du välkommen att besöka IB-RENT. Vi finns både i Kalmar , Ölan Oskarshamn, Emmaboda, Nybro. Vi erbjuder alla typer av städtjänster, som fönsterputsning, flyttstädning, byggstädning mm.


Femtiofemplus kalmar

Started as a MBO from Ericsson Power Modules production plant in Kalmar. Co-founder and owner of Proxy Electronics AB. HS städservice utför städning i Kalmar och erbjuder ett komplett städutbud till offentliga och privata kunder. Vi utför allt från trappstädning och sjukhusstädning till flyttstädning, byggstädning, storstädning, kontorsstädning, golvvård och lokalvård efter önskemål och behov.


Vi på femtiofemplus söker nu dig som är driven och som kan arbeta både i team och självständigt. Vi söker medarbetare främst inom städ och trädgård i alla åldrar. Du ska vara mån om kunderna och förstå att de är dom som står i centrum.


En ren omgivning skapar bättre möjligheter till att trivas. På LB Städ i Kalmar skapar vi rena lösningar för dig eller ditt företag. Som din städfirma sköter vi allt från din stora flyttstädning av ditt hem till en välbehövlig kontorsstädning av arbetsplatsen.


IB Rent AB har förvärvat ett anrikt Kalmar företag Fixa Rent AB. Vi hälsar Jonas med personal och kunder välkomna till HS Koncernen. Upplagt: dagar sedan.


Femtiofemplus kalmar

Vi… – Se detta och liknande jobb på. Sök efter nya Städ-jobb i Kalmar. Småland Nyheterna är bäst i inloggat läge - som inloggad prenumerant har du obegränsad tillgång till allt innehåll.


Vi hjälper er med allt som har med måleri att göra i Kalmar och Nybro med omnejd samt på Öland. Välkommen till AB Nilssons Målerifirma! Vi erbjuder ett högkvalitativt målningsarbete invändigt och utvändigt på byggnader för olika ändamål och har många års erfarenhet av måleri och tapetsering. Vi riktar oss till både hushåll och företag.


Med fokus på kvalitet, trygghet och personlighet underlättar vi vardagen för tusentals hushåll och företag över hela Sverige. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan göra din vardag lite skönare. Hemfrid förenklar din vardag genom trygga och prisvärda hushållsnära tjänster. Alltid med kvalitetsgaranti.


Boka din tjänst enkelt online!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg