onsdag 11 juli 2018

Folkrace utrustning paket

Du hittar enastående upplevelser i hela Sverige. Ge bort en oförglömlig present! Hjälmen har snabbt blivit mycket populär då den har mycket bra passform och verkligen sitter på huvudet! Utrustning av hög kvalitet. Vi kan erbjuda säkerhetsutrustning av hög kvalitet till förmånliga priser.


Oavsett om det är folkrace , racing eller rally har vi den utrustning du behöver för ett säkert race.

Höga hastigheter, skarpa kurvor och tävlingsinstinkter leder ibland till. Mått och vikt är tagna utan kläder. Om din vikt och längd inte stämmer med måtten i tabellen, bör du i första hand välja storlek efter din vikt om du är.


Kör ombyggda Volvo 2modeller. Upplev rally i ett rasande tempo. Samtliga bilar är utrustade med säkerhetsbur och fyrpunktsbälte. Sparco Mlimits Stilo Simpson. Vi har racingoveraller skor , hjälmar mm både i FIA.


Det här fullspäckade paketet hittar du bara hos Greatdays.

Så utmana dig själv och andra! Kör så det ryker och du kommer förstå varför folkrace har blivit så omåttligt populärt. Bilarna har skyddsbåge och är utrustade med fyrpunktsbälte.


Har varit inne och kollat på GA Lindberg Import AB hemsida. Skulle vilja ha tag i en stol och gärna bälten. Ett maffigt folkrace -godis- paket ! Här är ALLT från den häftiga och lyckade finalen i MittMedia cup! Egentligen var varenda heat en höjdpunkt när dessa proffs gjorde upp runt banan, men här är alla fall klipp med höjdpunkter, alla A- B- och Semi-finaler separerade och utan paus. Samt så klart hela sändningen i repris.


Men ett folkrace paket är betydligt bättre än ingenting. I din skyddsutrusning ingår overall, skor, handskar och stödkrage, allt av flamsäker material, samt en godkänd hjälm. Hos oss hittar du rallyutrustning av högsta kvalité från kända varumärken.


FIA godkänt står emot en brand längre än folkrace. Overallerna är helt nya, så de är i ett mycket fint skick. Säljes, Helt nya Sabelt overaller i svart, Göteborg, 1. Om detta är ditt första besök på Bilsnack och funderar på att bli medlem?


Klicka här för att läsa reglerna. Folkrace utrustning köpa vart ?

Det går inte att bli svensk mästare i folkrace , däremot är grenen in inkörsport till andra bilsportgrenar, som tex rallycross. Tävlingarna körs på en bana av grus med täckta bilar som blivit typbesiktigade i. Med det här fullspäckade paketet får du prova på att ratta en fullfjädrad folkracebil runt en kurvig bana i Göteborg. Utmana dig själv och andra! Innan start får alla den nödvändiga utrustningen och säkerhetsinformation.


Inga förkunskaper krävs. Detta gör att vi sett ett behov av att skapa färdiga väl beprövade paket för. Innan du får köra en tävling görs en besiktning.


Här kontrolleras att bilen stämmer överens med vagnboken som är bilens identiteshandling. På besiktningen tittar besiktningsmännen även på din personliga utrustning. Välkommen till Sellholm Tuning. Vi leverar det mesta inom bilsport t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg