torsdag 1 augusti 2019

Kroppsform test mått

Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Gör vårt test och få svaret! Vilka kläder passar just du i? Det beror på din kroppstyp.


Hitta rätt jeans – utifrån din kroppsform. MåBra:s stilbloggare Katarina Althin kommer under sommaren att hålla i en stilskola, där fokus ligger på att välja rätt kläder efter kroppsform.

Små knep, som att anpassa längden på tröjans ärmar efter just din figur, kan göra stor skillnad. Första delen av stilskolan handlar om toppar och halsringningar. Få timglasfigur på veckor. Renoverar du huset, kör snöskoter eller flyttar möbler? Då behöver du en pålitlig släpvagn.


Smartson guidar dig inför köpet. Visst kan man ha synpunkter på hur rättframma de är med att påtala deltagarnas skavanker och hur de klämmer ner kurviga kvinnokroppar i åtsittande kroppsstrumpor för att de ska bli gorgeous. Ja, vilken kroppsfigur har du?


Mät din kropp och skriv in resultaten HÄR (Byst, midja och höft).

Som att mäta omkring en kudde. Den kan ju bli både större och mindre beroende på hur hårt man drar åt måttbandet. Jag är för mjuk hahaha! Lättast mäter du med hjälp av.


Kroppsmasseindex eller BMI (efter engelskans Body Mass Index) är ett mått för en persons eventuella över- eller undervikt. Artikeln är baserad på ett antal externa tester av inbyggnadsugnar. Vi tittar i denna artikel närmare på vilka modeller som har korats till testvinnare och går igenom inbyggnadsugnarna var för sig för att komma fram till vad som gör varje ugn till ett bra köp. Samtliga produkter testades av minst tre personer med olika hudtyper och ålder, varav en jobbar professionellt med makeup.


Här fokuserar vi på puder. En bra säng kan göra stor skillnad – både för hur bra man sover och hur utvilad man känner sig när man vaknar. Och det är tydliga skillnader mellan olika tillverkare, visar Testfaktas test.


Välkommen till NY LOOK. Använd rätt färger och bli år yngre. Med en färganalys sparar du ti pengar och blir vackrare på köpet. Mät på baksidan av din TV enligt vår exempelbild - jämför sedan det med specifikationen på våra väggfästen. Måtten mellan skruvhålen på din TV behöver inte vara exakta hundratal, utan kan t ex vara 498x3mm eftersom många av våra väggfästen är ställbara efter olika mått.


VI SAMMANSTÄLLER TESTER. Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras.

Hur måtten ska tas regleras av olika internationella standarder. Horisontella mått tas med ett måttband runt kroppen. Den som mäts ska vara avslappnad och inte hålla andan. Ta följande mått och skriv ner dem.


Måtten behövs för att se hur längd och bredd motsvarar varandra. Mät ansiktet runtom toppen från dina kindben. Ta måttet på samma sätt, fast mät runt om från din bredaste punkt på käkbenet till det andra käkbenet.


Mät över din panna från ena till andra sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg