fredag 2 augusti 2019

Kroppstyp päron

Underkroppen är mer framträdande än överkroppen med kraftiga lår och vader. Bålen och musklerna på överkroppen är inte särskilt starka. Goda förutsättningar att bygga muskler.


Träningstips: Satsa extra krut på överkroppen. Bygg ut ryggen och axlarna, särskilt utsidan axlar så kan du visuellt ändra din kroppsform. Det viktigaste - att lugna ner, eftersom det i själva verket problemet är nej. Om vi har breda höfter, väl markerade midjan och smala axlar, då vår kroppstyp - päron. Päron (mindre upptill och bredare nertill) har oftast bredare höfter och är smalare över axlarna.


Armarna uppfattas nätta och har smal midja. Bysten är vanligtvis mindre. Liksom du kan tänka på som äppelformad är det även med pärinformad kroppstyp smickrande att finna balans.


Päronet , å sin sida, ska se upp med benskörhet, åderbråck och klimakteriebesvär, menar Marie Savard. Trots att alla studier pekar i samma riktning vill hon inte påstå att päron är bättre än äpplen. Detta är den klassiska, maskulina V-formade kroppstypen. Om du har breda axlar och bröst men smala höfter och midja är du definitivt en omvänd triangel.


Du kanske tror att du bara behöver visa upp överkroppen, men FitLine Shape Me Up-programmet kan hjälpa dig med hjälpsamma tips för att komma i bättre form och få din drömkropp. En viktig sak att komma ihåg är att kläder skapar olika illusioner. Därför bör du vara klädd i underkläder eller underställ när du får hjälp med dina mått där hemma. Du har en feminin kroppstyp – höfter och lår definierar dina konturer. Raffinerade urringningar, applikationer eller paljetter fungerar utmärkt på dig, eftersom det styr blicken till din överkropp.


Kroppstyp päron

I kombination med A-linjeformade skärningar blir dina kurvor som snyggast. Den förknippas dock ofta med lite mullig, vilket kan vara helt fel, utan beror mer på hur vikten på päronet har lagt sig då de ofta samlar vikten kring midjan och nedåt. Här kan du hitta din kroppsform och få program och kostplan som passar dig. Stilskolan del 1: Rätt topp för din kroppstyp. Balansen mellan de två punkterna avgör om man till exempel är ett timglas, har päron - eller morotsform.


Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma. Upptäck de senaste Kläder. Det finns flera vanliga kroppsformer som man brukar säga att en kvinna har.


Kroppstyp päron

Modekedjan Jacamo menar att de har lyckats identifiera sju olika kroppstyper. Vi har listat sju olika kroppstyper. Det har också visats att män är mest nöjda med sin kropp när de är år. Liksom att framhäva och äga den kroppen man har.


Hur som helst kan man enkelt korta ner de olika grundformerna till olika: päron , fyrkantig, timglas och äpple. Kolla på bilden ovan och tänk efter vilken av formerna din kropp mest liknar. Kanske känner du igen några av de andra kroppstyperna i bilden ovan, Inverted Triangel, den med ett bredare axelparti som vi skrivit om här: Material till breda axlar, Bästa klänningsmodellen för breda axlar och smala höfter och Triangel, den med ett bredare höftparti, också kallad päron -form, som vi skrivit om här: Peplum-topp på. Det är helt klart något många kvinnor undrar över och vi kommer såklart fortsätta försöka ge svar på er funderingar.


Kroppstyp päron

Vilken kroppstyp är jag? Det här låter kanske som en fruktsallad men päron och äpple är vanliga sätt att beskriva två vanliga kroppstyper. Ett äpple har mindre höfter, plattare rumpa och ingen tydlig midja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg