fredag 2 augusti 2019

Lamputtag 2vägs

Lamputtag 2vägs

Grenuttag för lamputtag 2-vägs Grenuttag för jordade lamputtag. Lamputtag 2-vägs 2-polig jordat BP Polarvit. Lägg till i Mina produkter Ta bort från Mina produkter.


Lamputtag 2vägs

Jämför The maximum number of. Jorda för lamputtag. Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet.


Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra. Kontrollera din e-postadress. Köp Lampkontakter, tillbehör online på kjell. Snygga lamputtag för montering både på vägg och i tak.


Grenpropp för lamputtag 2-vägs. Sätt in grenproppen i ditt lamputtag för att kunna koppla in två stycken lampor i samma uttag. Finns både med och utan. Alltid snabbt och enkelt! En mycket smidig möjlighet att förgrena ditt lamputtag från ett uttag till två!


Istället för att förgrena din kabel längre fram till två armaturer kan du nu utnyttja det tidigare uttaget för samma procedur. Ska ha två lampor över matbordet istället för en, så jag bytar uttaget till ett 2-vägs , så båda lamporna styrs av samma dimmer. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Vit 2-vägs grenpropp för jordade lamputtag , perfekt när det bara finns ett uttag men du vill ha två armaturer i samma tak- eller fönsterkontakt.


Kan även användas till övriga apparater med 56xc-platta. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Vi har ett stort utbud byggvaror, verktyg, dörrar, marksten, duschar, handfat och mycket mer! På ShopAlike har vi de hetaste.


NOVA lamputtag 2-vägs 2-poligt jordat, infällt, vit. NOVA vita 2-vägs jordade lamputtag för infällt montage. Med lämplig förhöjningsram kan uttaget också installeras utanpåliggande. Varje uttag har tre anslutningar - tändtråd (fas), nolla och skyddsjord.


Lamputtag 2vägs

Med enheter ur designserien NOVA får du ett enhetligt och snyggt montage. Rektangulärt lamputtag för väggmontage. Snabbanslutning för ledare upp till mm². En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel.


Hämta ditt exemplar på närmaste Elgrossist eller ladda ner den via ELKOs APP eller som pdf här. Här visar vi hur man som privatperson utan utbildning får koppla ett eluttag. Fas (brun kabel) skall skalas och fästas där det är märkt L.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg