måndag 23 januari 2017

Bästa snorkling mauritius

Vi har över års erfarenhet av skräddarsydda res. Klimatkompenserade flyg. Gratis bokning, fantastiska priser. Upp till rabatt i Mauritius. Missa inte chansen, boka nu!

Paradisön har fyra säsonger, och även om klimatet alltid är ganska milt, kan några stränder vara väldigt blåsiga och regniga om du skulle välja fel säsong. Kantade av rakryggade palmer och med ett turkost hav som sakta rullar in. Då kommer du garanterat att få besöka de absolut bästa platserna för din dykupplevelse.


Vi vill ha mkt sol o ba snorkling , utflykter. Höga krav till bästa möjliga pris kan man väl säga, hur hittar man allt detta? Mauritius stränder är – med några få undantag – vita och mjuka.


Här kan du dyka efter bläckfiskar. Här är det populärt att snorkla och lätt att hitta färgglada fiskar.

Härifrån kan man också åka ut till den vackra ön Île aux Cerfs. En ö med fantastiska stränder och bra snorkling. Ni kan alltså åka hit precis när ni vill under året.


Medeltemperaturen i luften ligger på runt grader och i vattnet på cirka 25. Sista minuten-erbjudanden. Ett nytt fenomen som uppstått är undervattenspromenader. Iförd blystövlar och en stor dykarhjälm kan du promenera omkring på havsbotten och se alla färgrika fiskar på riktigt nära håll. Det är här, och på den östra sidan, som de flesta hotellen ligger.


Boka biljetter och aktiviteter med vår prisgaranti. Läs vad andra resenärer har att säga om de bästa upplevelserna. Viken mellan ön och fastlandet, Blue Bay, är nämligen nationalpark där inga båtar får ankra och fiske är förbjudet.


Så korallerna är makalöst stora och fiskstimmen trängs med oss snorklare. Det är förbjudet att ta korallbitar man själv plockat på stranden ut ur landet, men smycken och prydnadssaker av korall får man ta hem. Välkommen till Globetrotter.


Boka de bästa sakerna att göra i Mauritius. Lägenheten ligger i den nybyggda anläggningen Fortuna Beach (röd rektangel på flygbild) som har ett OPTIMALT LÄGE: Till centrum med restauranger och mataffär (blå ring på flygbild) är det bara 1m och till den bästa delen av Flic en Flacs fantastiska strand är det 2m.

Här finns fin snorkling bara m från land! Med förstklassig dykning och snorkling , vidsträckta odlingar av sockerrör, tropisk regnskog och charmiga franskkoloniala städer. Befolkningen har rötter i både Afrika, Europa och Asien, vilket har skapat en spännande kulturell mångfald. Direktcharter med Dreamliner.


Men holländarna hittade hit för fyra hundra år sedan, och åt genast upp alla dronter. Nästa herre som regerade här – Frankrike - ville se tjockare blod än fåglarnas flyta över den röda jorden. När är bästa tiden på året att resa till Maldiverna? Den bästa tiden att besöka Maldiverna är mellan december och mars ifall du är ute efter sol och bad.


Men det är varmt året runt, så det går också bra att resa till Maldiverna under övriga månader, även om det är större risk för regn och moln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg