onsdag 25 januari 2017

Köpenhamn restaurang

Vi förhandlar så att du slipper. Restaurant Krebsegaarden, Studiestraede 1 Kbh K. Skandinaviens kulinariska huvudstad och vill uppleva stadens fantastiska atmosfär och matkultur? TheFork guidar dig till de bästa restaurangerna ! En sprudlande promenadvänlig stad med vacker arkitektur, många gröna parker och alltid nära till vatten.

Här bubblar också restaurangscenen. Det som förr bara var hem åt röd pölse, smörrebröd och storstark är numer en gastrodestination av rang. Som namnet avslöjar finns även möjlighet att kombinera smörrebrödsfavoriten med en god snaps. Danskt smörrebrød är klassisk ’comfortfood’.


En gourmetrestaurang med namnet HUMMER, som självklart serverar hummer i långa banor och i många versioner. Hummer särskiljer sig från andra restauranger i Nyhavn på ett fräscht sätt. Menyn är nämligen helt vegetarisk.

Stället ligger inhyst i gamla industrilokaler i stadsdelen Østerbro. Köpenhamn är ett av svenskarnas absoluta favoritresmål. Annars hittar man gärna på egna variationer smörrebröd som får sina egna namn.


Förutom att stället ger en unik chans att kolla in maskinparken bakom kulisserna på krogen (en trappa upp) finns ett sensationellt utbud av kockknivar och annan utrustning som fina stekpannor, porslin, bakningstillbehör och pralinformar. Hitta ett julbor julmeny och nyårsmiddag på TheFork. Vi guidar dig till stadens hotell, restauranger och klubbar med nyårserbjudanden.


Många hotell erbjuder nyårspaket med bland annat välkomstdrink, nyårsmeny, champagne vid tolvslaget samt underhållning. Kom i håg att boka i tid! I dag har den utökats med en servering på samma gata. Han har också smørrebrøds- restaurang i New York och öppnade nyligen en franchise-bar på Kastrups flygplats, terminal 3. Det er vores mål at servere klassisk dansk frokost, der smager godt og ligger behageligt i maven, drikkevarer af høj kvalitet og kaffe brygget med omhu.


Alt sammen i hyggelige lokaler, hvor gæsterne føler sig velkomne og har det rart. Njut av en autentisk middagsupplevelse i vårt öppna kök, där du äter sida vid sida med våra duktiga kockar. Här tar man gastronomin på allvar.


Eller så är det precis det man inte gör, mer avslappnad och prisvärd dining sammantaget går inte att hitta i andra skandinaviska storstäder. Maten beskrivs ofta som ”klassisk med en ovanlig, extraordinär tvist”.

Det finns ett tiotal restauranger med michelinstjärnor, fler än någon annan stad i Nordeuropa. Fler och fler restauranger serverar ekologiskt – såväl på tallriken som i glasen. Och det poppar upp kaféer med vegetarisk inriktning och barer med färskpressad juice som specialitet i vart och vartannat gatuhörn. Här finns mängder av restauranger med influenser från både det franska och italienska köket.


Café Sorgenfri, Brolæggerstræde 8. Murrigt, mysigt och så danskt det kan bli. Staden har fler Michelin-stjärnor än sina nordiska grannar, stjärnor totalt och har naturligtvis också världens bästa restaurang , NOMA som två år i rad har röstats fram till förstaplats på San Pellegrino Awards som rangordnar världens bästa restauranger varje år. Lite för försiktigt med kryddor för min smak, och lite tråkigt att få. Live-koncerter, vinsmagninger, Afternoon Tea og eventyr. Der sker meget på Nimb.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at modtage invitationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg