torsdag 26 januari 2017

Fogskum utomhus

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris byggvaror. Fäster mot de flesta byggnadsmaterial, men inte mot polyeten och silikon.


Professionellt, snabbhärdande, högkvalitativt åretruntfoksum som kan användas för montering, tätning och utfyllnad.

Skummet har mycket goda värme- samt. När du trycker ut skummet kommer det via ett sugrörsliknande munstycke. Isocyanatfritt byggskum Dana 5som är ett enkomponent STP-skum. Permanent mer elastisk än traditionelt fogskum.


Byggskum 5har ett högt isoleringsvärde och fäster på de flesta byggmaterial. Probau fogskum är ett snabbhärdande och expanderande enkomponents fogskum för tätning, isolering, utfyllnad och fixering. FOGSKUM VINTER 750ML PISTOL.


Lägg till i inköpslistan.

Används endast utomhus eller i väl ventilerade utrymmen. Ett litet experiment som jag gjorde visade att gram fogskum som boll utan skador vägde gram efter timmar i vatten. Samma fogskum som var skuret gick upp från gram till gram (timmar i vatten) på grund av att ytan är mindre tät. Sen finns det PIR med slutna celler, men det är en annan sak. Köp därför inte för lagring.


Använder du istället elastisk massa räcker den mer än dubbelt så långt ca meter. Ett polyuretanskum för isolering och tätning runt dörrar och fönster, används ner till – 10°C. Perfekt vid montering och isolering av dörrar, fönster och rörgenomföringar. Har du till exempel bilat upp ett hål i muren för ett rör är fogskum utmärkt att använda för att täta kring röret. Pistolskum ECO (isocyanatfritt) samt Pistolskum proffs Året Runt.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Använd alltid skyddshandskar och skyddsglasögon vid dålig ventilation även andningsskydd med gas­ och dammfilter. Fogskum är brandklassad och ickeelastiskt.


Vid stänk i ögonen, skölj rikligt med vatten och uppsök läkare direkt, vid hudkontakt, tvätta med tvål och vatten. Används bl a till utfackningspartier och isolering mellan syll och bottenplatta, omkring fönster och dörrar samt på ställen där isolerande utfyllning är nödvändig, dvs ej för rörelseupptagande fogar.

Måste lagras och transporteras stående. Polyuretanskum är ett självexpanderande skum idealisk för fyllning, fastsättning och isolering. Den lämpliga 500ml-flaskan är perfekt för mindre reperationer inom- och utomhus. Spraya fogskummet i springan från insidan.


Låt torka i cirka en timme så fogskummet stelnar. Skär bort överflödigt fogskum. Exakt det du behöver på exakt rätt plats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg