måndag 30 januari 2017

Sten i trädgården bilder

En grusgång av vacker dekorsten eller vackra markstenar? Kanske en mur som ett vackert blickfång som binder samman och ramar in. Låt dig inspireras av bilderna och kombinera, dra i från och lägg till tills du har hittat det rätta för din trädgård ! För att göra det enkelt för dig har vi kategoriserat bilderna efter produktnamn och olika ytor i trädgården.


Vill du se bilder på just den sten som du är intresserad av så kan du välja exempelvis gångar – i vänstermenyn hittar du då alla våra markstenar.

Klicka på bilderna för att se dem i ett större format. Sten och betong har länge varit populärt i trädgården. Men nu verkar det som att trenden med stora sten - eller betonglagda ytor mattats något och man vill ha lite mjukare inramning.


Här hittar du 4inspirerande bilder på trädgård uppladdade från vanliga svenska hem. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. Med dekorationssten kan du snabbt och enkelt göra en förändring i trädgården. Sten i Trädgården AB minskade sin omsättning med -21.


Placera ut belysning – det är effektfullt, funktionellt och ger karaktär till trädgården.

Om du väljer att avsluta slänten med en mur bör den inte vara högre än cm. Jag botaniserade bland mina bilder och hittade en hel del sten ! Det är viktigt att muren byggs. I den här vackra muren syns verkligen de olika färgerna på graniten.


Den är murad med bruk mellan stenarna och det brukar vara det ställe där mossa först slår sig ner och med tiden får muren en vacker patina. En inspirationskälla för alla som älskar trädgård. Du får också en överblick på vårt stora sortiment.


Vi hoppas att du får både idéer och tips som hjälper dig att skapa din egen drömträdgård. Sten – ett säkert råd för lättskött trädgård. Därför skulle jag bli jätteglad över bilder från era trädgårdar. Flisbybloggen – Bloggen med stenkoll på din trädgård – Trädgårdsblogg.


Här har vi samlat bilder på trädgårsanläggningar och sten -och plattsättning. Vi tipsar om skötsel, livsläng. Ett förslag på hur en japansk sten – och grusträdgård kan se ut i. Det var allt, tillbaka till sidans topp! Vi är totalleverantör på markarbeten innom sten bygg.


I den här boken får du konkreta förslag till hur du kan använda sten och hur du kan kombinera den med olika växter för att skapa en intressant och tilltalande trädgård.

Författaren visar i text och bild hur du steg för steg kan anlägga gångvägar, uteplatser, trappor och murar. Ett stenparti är alltid en prydnad i trädgården. Här kommer några exempel på hur man kan använda stenar av olika slag. Bilderna är inte hämtade från min egen trädgård utan är tagna på besök i andras trädgårdar , bla Länninge trädgård.


Vacker sjösten för trädgården Dekorsten används med fördel i rabatten, runt trädet, i fontänen eller dammen. Dekorationssten intill husväggen hindrar jord och smuts från att skvätta upp på väggen. INSPIRATION FÖR TRÄDGÅRDEN. Med härliga bilder – på Flisbys sortiment – ger vi dig finfin trädgårdsinspiration. Samtidigt tipsar vi om snygga utemöbler, läcker belysning och annat som hör trädgården till.


Och det håller vi verkligen med om. Hur den lilla betongklumpen till marksten kan förvandla en trist trädgård till ett idylliskt paradis kan vara svårt att föreställa sig. På Stenbolaget jobbar vi därför stenhårt med att samla bilder från våra kunders olika projekt och uppmuntrar alla att dela sina projekt på vår projektplats. På bild ser man närmast grässlänten med en nivåskillnad på m, och det är inte bara gräs som växer där! Hm, jag är stengalning och jag måste säga att jag tycker att dina bilder på stenar var mycket snyggare än länken jag gick in på.


Dina stenar såg mer naturliga ut även om en del var kantiga :-) Jag tycker sprängsten som får patina av mossa är jättevackra och inget no, no i min trädgård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg