måndag 9 januari 2017

Skapa flera youtube kanaler

Skapa en ny kanal genom att klicka på Skapa en ny kanal. Om det här varumärkeskontot redan är länkat till en kanal kan du inte skapa en ny. När du väljer Varumärkeskonto i listan skickas du till den befintliga kanalen.


Vem kan hantera kanalen ? Läs om hur du växlar mellan kanaler som du hanterar. Vilket namn och foto visas?

Vill du skapa en kanal men vet inte hur du ska göra. Kolla in denna videon där vi går igenom hur man skapar en kanal och hur man laddar. Så här skapar man en kanal på och laddar upp filmer från sin iPad.


Så skaffar du en kanal för ditt företag steg för steg. Fler än en miljard människor besöker varje månad – och många av dem kanske skulle gilla den musik du gör. Om du har en egen artistkanal kan den globala publiken hitta din musik.


Vi ger dig några enkla knep på hur du kan anpassa kanalen och fem tips på hur tittarna lätt kan hitta musiken på. Här lär du dig hur man skapar en kanal, byter profilbild och bakgrundsbild samt skriver en beskrivande text OM syftet med kanalen.

Länsförsäkringar har under flera år varit nominerade och vinnare av WSA. Läs mer om hur du använder varumärkeskonton för att hantera - kanaler. På kan du bara använda en kanal i taget. Klicka på Logga in längst upp till höger. Visa upp innehållet på flera olika sätt.


Skapa flera annonser och testa dem på olika målgrupper och enheter. Uppmuntra till interaktion. Använd dig av ditt bästa innehåll.


Om du vill ta videolektioner för Katrin Wallberg så måste du kunna föra över dina filmer till henne. Det enklaste sättet är att föra över dem via. Då måste du först skapa en egen kanal. I den här filmen visar jag hur du gör det. Nästa lektion om hur man skapar en - kanal innebär ytterligare anpassningar av kanalen.


Kugghjulsikonen, som betyder “ -inställningar”, låter dig komma åt flera flikar för att anpassa din kanal. Du kan börja med att skapa en ny kanal , justera din kontoinformation och komma åt “Ytterligare funktioner”. Se till att du är inloggad på.


Längst ner finns valet att skapa en kanal. Om du redan har en kanal så finns valet att se alla mina kanaler eller skapa en ny kanal.

Fyll i informationen och skapa den nya kanalen. Nu kan du börja kika på inställningar och på den videoredigering som finns i. Skapa varumärkeskonto på 1. Kunden i fokus är ett nyckelord. För att kunna lägga flera användare till din - kanal behövs ett varumärkeskonto. Det är ett paraplykonto som du kan koppla flera - kanaler till och delge olika grad av tillgång till kanalerna med andra användare.


Skapa din egen kanal på - för dina uppladdade filmer eller som portal som visar din spellista En kanal är en sida som den allmänna publiken kan titta på och som innehåller en användares profilinformation, videoklipp, favoriter osv. En bloggläsare mejlade mig idag med en fråga om hur man skapar ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg