onsdag 25 januari 2017

Food pharmacy en berättelse om tarmfloror snälla bakterier forskning och antiinflammatorisk mat

Nu är nya boken ute, kokboken som förenklar din vardag! Pris: 1kr - Spara ! Skickas inom 3-vardagar. Boken har st läsarrecensioner. Food Pharmacy är en blogg om tarmfloror och antiinflammatorisk mat. Denna är mer en ren kokbok i samma anda.


Det här är en berättelse om inflammation, tarmfloror , onda och goda bakterier , vetenskapliga studier, hypokondri, metaanalyser, gurkmeja och antiinflammatorisk mat – dessutom förklarat på ett mer lättillgängligt sätt än du någonsin kunnat ana. Självklart ingår recept och fakta om de antiinflammatoriska hjältarna i köket – som du snart inte kommer att kunna vara utan! Ordineras till alla som vill äta sig till ett friskare liv. Nu kommer också boken om hur du äter den mest hälsosamma och antiinflammatoriska maten.


I boken kan du läsa allt om inflammation, tarmfloror , onda och goda bakterier , vetenskapliga studier, hypokondri, metaanalyser, gurkmeja och antiinflammatorisk mat. All fakta är väl underbyggd av professor Stig Bengmark, f. Lunds universitet, med över års erfarenhet av forskning på magens bakterier och hur maten vi äter påverkar kroppen. Handla Food pharmacy: en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat online från din lokala ICA-butik.


Food pharmacy en berättelse om tarmfloror snälla bakterier forskning och antiinflammatorisk mat

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna. Nedan visas ett exempelutbud. Att leva ett så friskt liv som möjligt är till stor del.


Vad har goda bakterier , Platon, gröna bananer, vetenskapliga studier, kärlek och gurkmeja gemensamt? Food pharmacy en berättelse om tarmfloror , goda bakterier , forskning och antiinflammatorisk mat : ordineras till alla som vill äta sig till ett fri. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Food pharmacy - en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat.


E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Ficka med gott om plats för nötter, frön och andra godsaker ingår. Miljövänlig produktion och infärgning. Här är boken om hur du äter den mest hälsosamma och antiinflammatoriska maten , och allt serveras med en rejäl portion humor.


More information Find this Pin and more on Books by Anna Jungarå. En berättelse om tarmfloror , goda bakterier , forskning och antiinflammatorisk mat. Food pharmacy : en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat.


Food pharmacy en berättelse om tarmfloror snälla bakterier forskning och antiinflammatorisk mat

Fler recept hittar du på bloggen foodpharmacy. Hitta nästa läsupplevelse, allt för ditt kreativa projekt och barnens lek. Tillsammans driver de bloggen foodpharmacy. Sveriges största och mest omtyckta vetenskapliga hälsobloggar. Plötsligt kom begreppet näringsjägare till – och de gav sig sjutton på att lära sig allt om tarmen och dess bakterier.


Stig Bengmark har över års erfarenhet av forskning på magens bakterier och hur maten vi äter påverkar kroppen. Cecilia Viklund är sedan tre år förläggare för hälsoböcker på Bonnier Fakta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg