tisdag 24 januari 2017

Rusta glas

Vi har glas och världens bästa varumärken till rätt pris. Glas för alla tillfällen. Här hittar du glas och karaffer för veckans alla måltider och tillfällen.


Genom att komplettera köksbordet med en praktisk tillbringare skapar du en vacker och funktionell dukning. I vårt sortiment hittar du bland annat vinglas, glas och kannor i munblåst glas och olika kulörer från Elsaform. Skapa ett trivsamt och personligt hem!

För den som vill göra om hemma med enkla medel har vi ett brett utbud av färg, golv och tapet. Rusta - Mycket för pengarna. Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Duka med glas som passar till drycken och den övriga dukningen.


Hos oss hittar du glas med fot och stapelbara dricksglas, alla i tidlös design. Välj ett glas med passande form och storlek, t. Gör bordet redo med vårt sortiment av vinglas och champagneglas.

Oavsett om du är på väg att sluka ett fyllig rödvin eller ett friskt, torrt glas vitt har vi något för dig. Välj bland rödvinsglas och vitvinsglas till överkomliga priser. Handla online och i butik.


Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men. Lämna oss ditt mail och vi meddelar dig när den är tillgänglig! Jag vill också få erbjudanden. Rätt glas för favoritdrycken. När det handlar om att njuta av din favoritdryck är det viktigt att du har rätt glas.


Tunna och breda dricksglas låter dryckens aromer sväva runt, medan de tjocka dryckesglasen är mer funktionella i vardagslivet. Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat. För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript. Festliga glas för de speciella stunderna.


Nå nya höjder i dina cocktail-kreationer med våra drinkglas. Oavsett om du mixar en svalkande drink till vännerna eller om du firar med ett glas bubbel i våra champagneglas, så kan du göra det med stil. De tål dessutom diskmaskin, så mindre tid för disk och mer tid för din njutning.


Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Vi har slipade glas till fest och finmiddagen, praktiska glas i hårdplast till picknicken eller barnkalaset och udda glas som ger en tvist till din dukning.

Hitta dina egna favoriter bland våra glas. Finns online och i butik. Totalt stycken glaskulor. Kulan i bild är ett så kallat dekorägg och är. Jag planerade inte att kopa nagot men tre julfigurer i glas.


Ta bort allt kitt som sitter mellan glaset och bagen. Man kan antingen anvanda ett stamjarn eller en kniv, men har man tillgang till en. På Clas Ohlson online hittar du allt för hemmafixaren. Höstens kollektion består av handplockade inredningsprodukter i naturmaterial som ull, FSC-märkt trä, munblåst glas , stengods, BCI-märkt bomull och fårskinn. Vi jobbar fortsatt med den jordnära färgskalan med grått och beige som bas,” säger Kristina Englesson.


Ta även del av butiksinformation och öppettider. Priser gäller rektangulära glas och minsta debiterbara yta är kvm. Observera att ovan priser inkluderar blankpolerad kant. Mejla din offertförfrågan så får du svar inom h med ditt totalpris!


Alla priser inkl moms. Vi gynnar lokal produktion, tillverkning i Småland!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg