torsdag 19 januari 2017

Bondkattungar till salu

Göteborg, Västra Götaland. Har du en kattunge till salu eller är du intresserad av att köpa en katt så har du hamnat rätt. Leveransklara tidigast vid veckor. Alla katter är inte lämpliga att avla på.


Bondkattungar till salu

Besök gärna din kommande katt hos uppfödaren flera gånger om möjligt så du och katten får bekanta er ordentligt med varandra och du även lär känna uppfödare. Annons obondkatt på Citiboard. Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser inom mode, möbler. Lär dig hur överlämnande av djur bör gå till och vad ett djur innebär hos Djurskyddet. Lite reklam om du vill.


Vi har resultat för Långhåriga kattungar till salu till de bästa priserna. Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från. Sedan är ju priset givetvis lägre än hos en raskatt, vilket jag tror bidrar till att de kattägare som har möjlighet, låter sina katter gå ut och på det sättet ger katten ett rikare liv. För mig känns det viktigt att höja kattens status oavsett om den har stamtavla eller ej.


Hitta och köp bondkattungar salu hos Kelkoo. Jämför priser på bondkattungar salu och handla bondkattungar salu på nätet från bra webbutiker online. Vill du annonsera på raskatter. Klicka på annonsblock för att se hela annonsen.


Nu finns instruktioner för hur du jättesmidigt kan få Bortskänkes-annonser på din blogg eller hemsida och hjälpa till att sprida samhällsnytta. Kattstallet tar emot hemlösa katter och omplacerar dem i nya hem. Var snäll att notera att kattungar under veckor bara adopteras två och två eller till hem där det redan finns en katt. Det går också väldigt bra att kontakta oss och berätta vilken typ av katt som ni tror skulle passa just er. Var med och hjälp hundar som Molly och andra djur att hitta nya hem!


Som månadsgivare gör du stor skillnad – kr varje månad bidrar till att djuren på våra djurhem får den mat och omvårdnad de behöver. Vi har tre stycken söta bondkattungar till salu. Alla tre är svarta med vita tecken. Två honor och en hane. Om veckor är de veckor gamla och leveransklara.


Mina bokningar Här kan du logga in och få en översikt över de bokningar du gjort. Du kan även ändra olika inställningar som lösenord och e-postadress samt skicka om bokningsbekräftelser, om du skulle tappat bort den. Reserverad = Någon är intresserad av den här kattungen. Bokad = Någon ska ha den här kattungen och har erlagt handpenning.


Se även länken här till höger med äldre kattungar eller vuxna katter. Kattungar säljes endast till varaktiga kärleksfulla hem. Först och främst till sällskap och endast som innekatter.


Gillar att kela och leka, både med oss och varandra. Vi vill att de flyttar till ett hem, helst på landet, men gärna där de kan vara ute och inne. Men viktigaste är att de kommer få mycket kärlek och omtanke, såklart!


Bondkattungar till salu

Vårt mål är att föda upp friska , rastypiska kattungar som är sociala och trygga när de flyttar till sina nya familjer. Våra kattungar växer upp i vår hemmiljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg