fredag 19 juli 2019

Kommande filmer 2016

Fem år efter Kidnappningen av Michel Houellebecq återvänder den kontroversielle författaren i ännu en film som dryper av misantropi, flegmatisk levnadsvisdom och frustande skratt. Många av de sistnämnda kommer givetvis genom Depardieus bacchanaliska närvaro. Waves utspelar sig mot det livliga landskapet I södra Florida, med en häpnadsväckande ensemble av prisbelönta skådespelare. Filmen följer en afrikansk-amerikansk förortsfamiljs episka, känslomässiga resa - ledd av en välmenande men dominerande pappa - där de upplever kärlek, förlåtelse och att komma varandra närmare efter en.


Få en överblick över alla kommande filmer som du kan boka till ditt filmevent. Nedan listar vi kommande svenska filmer att se fram emot.

Biopremiär: januari. Här om veckan så hade Disney en mässa och på den mässan så presenterades det ett helt gäng kommande filmer. Här kommer lite snabb info om de kommande filmerna och nedan finns lite bilder tillhörande vissa av dem.


Se alla bioaktuella och kommande filmer på bio som har fått ett premiärdatum. Stiftelsen Svenska Filminstitutet har i uppgift att stödja produktion, distribution och visning av värdefull film , att bevara och tillgängliggöra det svenska filmarvet samt att representera den svenska filmen internationellt. Filmen kommer ha en hel del bra skådisar med i rollistan och en av dem är ingen mindre än Stranger Things egna Eleven: Millie Bobby Brown! Filmen måste ha fått minst ögon i betyg av någon på Filmtopp.


Detta kan innebära att vissa filmer som tidigare har haft premiär utomlands slinker med.

Jag accepterar inget annat slut och kommer gråta så att det kommer snor när mina krav tillgodoses. Ralph breaks the internet: Wreck-it Ralph 2. Mina barn var lite besatta av den första filmen och det är en tid jag minns med värme. Den var kreativ, rolig och gripande.


Svenska röster: Julia Kedhammar, Theodor Stri Anton Körberg. I vissa fall, speciellt bland de äldre filmerna , kom premiären i andra länder senare. Beträffande varje kommande film är såväl titel som premiärdatum att betrakta som preliminärt, fram till dess att filmen fått premiär.


Att se de senaste filmerna på bio är en speciell upplevelse. Luta dig tillbaka och njut av en gemensam aktivitet tillsammans med en stor publik. Boka dina filmer hos CDON. Vi erbjuder låga priser, snabba leveranser och bra service.


Kommande - Svenska filmer - Film online på CDON. Bra priser och snabb leverans. When a great deal means a great deal! Husdjurens hemliga liv 2. Mysteriet om Herr Länk. Där finns titlar från Disney och Pixar – och naturligtvis Star Wars- filmer !

Nya och kommande serier på Viaplay Vårt utbud uppdateras kontinuerligt och vår strävan är att alltid visa det mesta av det bästa i serieväg. Ett ovanligt jämnt år, med blivande klassiker bland filmerna. Flixfilmer ger dig en översikt över de nyaste filmerna och serierna på Netflix.


Netflix utvidgar hela tiden sitt utbud och varje dag läggs det till nya titlar till streamingtjänsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg