torsdag 18 juli 2019

Köpa penpal

PENpal är också användbar för synskadade, dyslektiker m fl. PENpal har en mikrofon som låter dig själv spela in ljud. PENpal ger möjlighet att lyssna på färdiga uppläsningar – och att spela in själv! Flerspråkiga böcker, planscher, etiketter för egna inspelningar och olika program. Med engelska finns ljudfiler till resurser på språk för förskola, lågstadiet och nyanlända, med svenska på ett 20-tal språk.


Den färdiga apfilen kan du kopiera till andra PENpal genom att öppna apmappen i pennan och föra över direkt i mappen från mappen där du sparat den.

Varför betala mer än du behöver? Hos Nordicink köper du bläckpatroner, toner och lasertoner, både kompatibla och original, till ett av de bästa priserna på marknaden. Passa också på att handla dina datatillbehör och kontorsvaror hos oss. På så sätt sparar du både tid och pengar!


Du kan även spela in själv med PENpal. Om du köper till etiketter kan du skapa dina egna ljudböcker, eller få allt i hemmet att tala! Högst upp på din PENpal sitter en högtalare.


Pen pal är en kombinerad mp3-spelare och scanner som kan läsa böcker högt, sida för sida.

Ljudfiler laddas in i Pen pal på flera olika språk, och användaren väljer sedan vilket språk hen vill lyssna på. Ytterligare en finess med Pen pal är att den har en mikrofon som låter användaren spela in ljud själv. Med PayPal kan du betala och överföra till alla som har e-post. PayPal är kostnadsfritt för konsumenter och fungerar friktionsfritt tillsammans med ditt. Köpa Handla tryggt via mobil, dator och platta.


Oavsett var du handlar och betalar med PayPal skyddar vi ditt köp. Du slipper oroa dig för var du handlar. Skickas inom 5-vardagar. Köp Penpal av Dathan Auerbach på Bokus. CreateLINK kommer då sätta ihop dina nya inspelningar under den nya startpilen.


Fäst den nya startpilen i boken så kan du byta mellan dina olika inspelningar! Varje PENpal kommer med startpilar. Sedan kan du köpa till fler startpilar, och andra etiketter, såklart. När du köper en PENpal kommer den med ett turkost skyddsfodral i silikon. Då skriver du det i kommentarsfältet när du gör beställningen.


Här kan du köpa fodral i andra färger. Köp i så fall ett registreringsbevis här. Ett registreringsbevis visar vad som är registrerat för ett bolag ett givet datum.

Det kan du behöva vid kontakter med banken, posten och vid affärsuppgörelser. InterPals is a friendly community of over million friends, language learners, travelers and penpals. Use InterPals to meet people and travelers from other countries, practice languages with native speakers, make new friends and make your world more connected and fun! Logga in automatiskt på PayPal och betala snabbare utan att fylla i lösenordet var du än är.


Buy from millions of online stores without sharing your financial information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg