torsdag 25 juli 2019

Psykolog helsingborg kbt

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Psykolog helsingborg kbt

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.


Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Få hjälp av specialister - utan krav på remiss.


KBT Behandling Helsingborg kan även innebära andra behandlingsmetoder såsom mindfulness. Depression och ångest är ett växande problem i dagens samhälle där många har svårt för att söka hjälp. Välkommen till JC Psykologmottagning AB i centrala Helsingborg. Verksamheten utför behandlingar inom ramen för vårdval Psykoterapi, på uppdrag av Region Skåne. Mitt medlemskap i Sveriges Psykologförbund samt Psykologföretagarna garanterar din säkerhet som patient.


Jag är av Region Skåne ackrediterad för KBT kort (6- tillfällen) och lång (10- tillfällen) inom ramen för Vårdval Psykoterapi. Rehabiliteringsgarantin gäller från år och uppåt. I denna kontakt ingår det att fylla i formulär från Region Skåne vid första besöket, avslutningsbesöket samt vid tre månaders uppföljningen. Efter tre månader kallas du till ett uppföljningsbesök.


Mottagningen ligger på Järnvägsgatan 10A. Södra Avenyns mottagning i Helsingborg är en psykoterapimottagning. Vi har olika inriktning och kompetens att erbjuda dig och har stora möjligheter att matcha dina behov och svårigheter till bästa möjlig behandling.


Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut i KBT och har främst erfarenhet inom allmänpsykiatrisk verksamhet för vuxna. Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Helsingborg. Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder. En privat mottagning i centrala Helsingborg med KBT behandling utförd av legitimerad sjuksköterska med grundläggande KBT psykoterapiutbildning. Det finns situationer då vi kan känna behov av en extern part att rådgöra med.


Psykolog helsingborg kbt

Det är inte ovanligt att uppleva viss osäkerhet kring vilken typ av hjälp man behöver. Psykolog i Helsingborg som arbetar utifrån kognitiv beteendeterapi ( KBT ) som är en stor samling arbetsmetoder baserade på gedigen vetenskaplig grund. Jag föreläser i ämnen som social fobi, ångest och mindfulness. Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut i kognitiv beteendeterapi ( KBT ) med mångårig erfarenhet av behandlingar och utredningar vid psykisk ohälsa av olika grad. Behandlingsarbete med KBT ligger mig mycket varmt om hjärtat vid behandling av depressioner och olika former av ångesttillstånd.


Jag bor i Helsingborg och undrar om det är någon som kan ge tips på någon som gått till någon inom KBT och trivts bra. De KBT psykologer som arbeta med trauma kan du komma till genom remiss (Vårdvalet) från din läkare. KBT - psykolog av något slag.


Du kan också komma privat utan remiss. Kontakta oss gärna om du har frågor. Emira psykologmottagning drivs av Petra Larsson, leg psykolog.


Som psykolog har jag givetvis tystnadsplikt och verksamheten lyder under svensk hälso- och sjukvårdslag. Vi erbjuder psykoterapi, PDT och IPT på remiss, vårdavtal med Region Skåne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg