tisdag 9 juli 2019

Ramar öb

Bästa servicen och utbudet, välkommen! Ring oss direkt så hjälper vi dig! Handla direkt online eller i butik! Letar du efter prisvärda ramar? Besök oss i butik eller på nätet!


Vi har det du behöver.

Alltid personlig service. Stort utbud av väggdekor. Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. Detta är endast ett urval av vårt sortiment.


I våra varuhus hittar du många fler varor! Våra ramar och bildhållare låter dig rama in detaljer såväl som porträtt och landskap, i färgglada eller milda svartvita skalor. Med en träram i vitt eller svart blir det bilden som får ta för sig och som sätter känslan. Har du några fina familjebilder eller semesterbilder som bara ligger i byrålådan, varför inte hitta en fin ram hos oss och rama in bilden för att kunna skåda den på byrån eller vid sängbordet.


Hos JYSK hittar du en rad dekorativa tavlor och ramar till hemmet.

Ramar som hjälper dig att visa upp dina favoritbilder. Vårt sortiment av ramar ger dig massor av möjligheter att ge dina gamla foton nytt liv och en helt ny inramning. Från enkla linjer till intressanta kurvor, du hittar helt säkert rätt ramar till just dina finaste foton.


Köp till en måttanpassad Passepartout i ditt exakta mått och få en komplett tavla för att rama in dina posters och bilder med. Alla ramar från rambutiken. Rama in dina bästa fotografier och fyll en vägg med fina minnen. Du sätter enkelt en personlig prägel på väggen hemma genom att kombinera posters med och utan ram tillsammans med speglar i olika former. För en sammanhängande känsla kan du använda färgerna i väggmotiven som utgångspunkt för resten av inredningen.


Ramgalleriet är en webshop som säljer måttbeställda tavelramar, färdiga tavlor och tillbehör till tavlor och ramar. Vu säljer även måttbeställda tavelramar. Rätt ram till rätt motiv gör skillnad - hitta din perfect match hos oss på Desenio. Välj bland vårt breda sortiment av ramar i olika färger, material och storlekar. Gå med i Lågprisklubben!


Då får du extra låga medlemspriser och 3dagars öppet köp. Läs mer om klubben här! Rusta - Mycket för pengarna. Skapa ett trivsamt och personligt hem!

Framkalla eller förstora bilder. En guldram eller flera guldramar i tavelväggen skapar en elegant och exklusiv känsla i hemmet. Du hittar ramar i storlekarna 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61xsamt 70x100. Det är väldigt snyggt att blanda tavlor med ramar i guld och vita, svarta eller träfärgade ramar för ett levande intryck. Köp spegel online hos Chilli.


Clas Ohlson, Ikea, ÖB, ÅH, Gallerix, m fl. Glas i ramen funkar bättre än plast. Förstoringar görs bäst på matt papper. Kombinationen blir en fin och enhetlig vägg. Eftersom du kan måttbeställa både speglar och ramar hos oss kan du enkelt hitta modeller som matchar varandra.


Den söta designen på bilden har ett pärlmönster som löper längs hela ramen och den går att få både som spegel och som ram till dina bilder. Tidlös, stilren och elegant ram med passepartout för dina bilder, fotografier och konstverk. Finns i flera storlekar i svart eller vitt.


Tidigare ikväll pysslade jag och äldsta sonen, det blev ett par snygga ramar ! Sveriges snabbast växande lågpriskedja. Välkommen in till oss på Dollarstore! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.


Om du fortsätter samtycker du till vår policyförklaring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg