tisdag 30 juli 2019

Nyproduktion göteborg centrum

Bjurfors nyproduktion i Göteborgsregionen. Hitta ditt drömboende här! Närhet till Kåsjön och nytt centrum med bland annat Coop stormarknad. Husen byggs småskaligt med nio hus om två till tre våningar.


Vi är experter på nyproducerade bostäder i Göteborg.

I tillägg till vår erfarenhet och kunskap har vi på Mäklarhuset nöjdast kunder vilket ger oss oerhört goda förutsättningar att lyckas med försäljningen av din bostad i Innerstaden. Den tilldelningstävling som Göteborgs stad anordnade gällde den första etappen av byggnation i Frihamnen. Klicka på respektive objekt för vidare information om huset och lägenheterna.


Vi har Svanenmärkta hem i hela Göteborg. Från Kviberg till Hovås. Du väljer själv om du vill vakna upp till stadspuls och närhet till centrum eller om du hellre vaknar till fågelkvitter och vågskalp.


Ditt lokala kvarter ska inbjuda till umgänge och trevnad.

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Fantastiska Erbjudanden i Göteborg. Den stora hamnen och närheten till Västerhavet har präglat stadens liv. Nyproduktion rensas inte från underlaget. Utöver detta planeras det även för fler kontorslokaler och butiker.


Nära till centrum och granne med vattnet och vackra promenadstråk. Här erbjuder vi moderna och ljusa hyreslägenheter för dig över som vill njuta av livet. Göteborg – Södra Centrum Light Factory - Nova etapp 3. Våra lokala kontor har nära kontakt med byggbolag och vet vilka nyproducerade bostäder i Göteborgsområdet som snart når marknaden. Och eftersom nyproduktion – som regel – har ett högre genomsnittspris än befintligt bestånd manifesteras det ofta som en prisuppgång. Detta för att nyproduktionen som regel säljs under en begränsad tidsperiod och då utgör en stor andel av försäljningarna.


Här hittar du både vad som byggs just nu och kommande nybyggen. Du kan också se de fastigheter som vi byggt klart genom att sortera på Tidigare projekt i filtret för status nedan. Sök bland våra befintliga eller nybyggda lägenheter och hitta ditt nya boende hos Länsfast.


Bostad har en helt egen lägenhetskö fristående från Boplats Göteborg.

På hyresvärdens hemsida kan du registrera dig som sökande för det befintliga beståndet av 4lägenheter i Östra Göteborg. Vi är ett kooperativt bostadsföretag och verkar i ett område som sträcker sig från Lysekil i norr till Kungsbacka i söder. Vi erbjuder nyproducerade bostadsrätter i attraktiva områden, hyreslägenheter, ett fördelaktigt bosparande och ett heltäckande förvaltningsutbud för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Nu planerar vi att öka antalet centralt belägna bostäder i Göteborg. I korsningen av Föreningsgatan och Karl Gustavsgatan, mellan stadsdelarna Landala och Vasastaden, ska vi bygga cirka 1nya bostäder.


De nya bostäderna kommer att skapas genom att vi bygger fler våningar på våra befintliga huskroppar. Registrera dig som kund under Mina sidor på vår hemsida förbo. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra. Här kan du titta och hålla dig uppdaterad kring markanvisningar, detaljplaner och byggprojekt i Göteborg. Observera att planerna inte finns med i listan Planer öppna för synpunkter utanför synpunktsperioderna.


Här kan ni hyra en ledig kontorslokal i ett gammalt anrikt hus i absoluta centrum av Göteborg. Havet, pulsen, naturen, kommersen. Med hjärtat i Göteborg. Vi bygger överallt, men bara i Göteborg.


Det byggs mycket i och runt Göteborg. På Bonytt kan du ta del av det som är på gång under de närmaste fem åren. Läs mer om nya byggprojekt här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg