måndag 8 juli 2019

Råttfällan poäng

Råttfällan är det klassiska brädspelet för 2-spelare, från år. Spelet går ut på att plocka upp spelpjäserna utan att fällan rör sig och samla poäng. Hur spelar man råttfällan ? Innan ni börjar spela så lägger ni alla pjäser i brädet och släpper sedan långsamt tillbaka ”bommen” som spärr. Stora spelpjäser är värda poäng.


Råttfällan poäng

De mindre spelpjäserna är värda poäng. Den som samlat flest poäng vinner. Spelförberedelser Drag ut den fjäderbelastade bommen så långt det går. Klassiska råttfällan för 2-spelare. Ett fingerfärdigt plockspel för hela familjen.


Först spänns spelpjäserna fast i råttfällan. Yngst spelare får börja. Välj ut en spelpjäs och känn om den går fri ur.


Råttfällan poäng

Elektrisk råttfälla som utlöser en elektrisk stöt för att neutralisera skadedjuret. Fällan deaktiveras helt vid öppning och tömning och är utrustad med säkerhetsbrytare för att skydda barn och husdjur. Designad för att förhindra rymningar. LED-ljus indikerar fångst och batteristatus.


Medlemskap i tre nivåer. Varje krona du handlar för ger dig en poäng – och ju mer poäng du samlar, desto högre nivå och fler förmåner får du. Plocka spelpjäserna ur råttfällan utan att. En sann klassiker i spelvärlden javisst, men lite väl enkel för att tilltala fler än de yngsta. Brädspel som utvecklar strategiskt t änkande och finmotorik.


Sedan följer ny omgång. Samla poäng , de olika stora spelpjäserna ger olika mycket poäng. Kul plockspel som passar hela familjen. Alga spel regler och manualer regler sällskapsspel.


Fjädern är så stark (alternativt att konstruktionen är dålig) att typ hälften av spelpjäserna flyger ut i starten av spelet när fjädern trycker fram träbiten som trycker ihop spelpjäserna. Blev du hjälpt av denna recension? Störst pjäs ger mest poäng.


Råttfällan poäng

För att förenkla reglerna byggde vi behållare där de erövrade pjäserna läggs ned. Vinnaren utses lätt genom att se vem som fått högst stapel. Pjäsernas storlek vägs här också in då diametern avgör höjden på stapeln.


Ett kul och och utmanande spel för både barn och vuxna. De stora (grå) spelpjäserna är värda poäng , mellan (brun) poäng och de lilla (vit) poäng. Placera samtliga spel- pjäser i fällan med toppen.


Försök att få loss pjäserna och samla poäng utan att råttfällan rör sig. Ju fler och ju större bitar du tar, desto fler poäng får du. Med olika färger på pjäserna kan du få olika många poäng , eller bara spela för att det är kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg