torsdag 11 juli 2019

Runda stenar till trädgård

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel. Alla rutter - Boka biljett online Priser, tidtabeller mm finns här!


Klassad Great av Kunder. Köp sten till din trädgård !

Vi hjälper dig att välja en sten som passar bra för just ditt projekt. I vårt omfattande sortiment hittar du alla typer av stenar och tillbehör från marknadens ledande leverantörer. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med olika typer av stenar från Byggmax fixar du enkelt din perfekta utomhusmiljö.


Med detta praktiska och vackra naturmaterial skapar du snygga stenläggningar i din trädgård eller en fin uppfart. Hos oss hittar du allt från mursten, kantsten och grus till dekorsten och marksten i. I våra butiker hittar du ett brett sortiment av växter och tillbehör för hem och trädgård. Buketter, arrangemang och accessoarer till vardag och fest.


Placera dekorstenen längs med husväggen, rabatten, garageuppfarten eller muren så får du en vacker och levande trädgård.

Vid sidan om att dekorationsstenen skapar estetiskt tilltalande resultat bidrar dekorationssten vid husväggen till att mindre smuts skvätter upp på husfasaden. Snygg design till bra pris. När det är dags att köpa dekorsten titta in hos bygghemma. Vi har en rad olika sorter att välja mellan och ger er mer än gärna tips på användningsområden.


Sten är ett naturmaterial vilket innebär att utseendet kan skifta men det är också det som gör varje trädgårdsgång och rabatt unik. Om du lägger marksten till en ny garageuppfart är det viktigt att du köper en sten som klarar av det ändamålet, på våra produktsidor framgår det om stenen är anpassad för garageuppfart eller inte. Markstenar är ett billigt byggmaterial som håller sig fräscha i många år utan något större underhåll.


Få idéer till hur du kan gjuta, vilka formar man kan använda och hur man kan färgsätta betongen. Och gamla betongblock får nytt liv och går att återanvända med dessa tips. Dekorstenarna finns i mängder av färger, storlekar och utföranden. De vanligaste sorterna är tumlade stenar , krossade stenar och sjösingel. Vi har även mer nischade produkter som polerad dekorsten som är vanligt att använda i t. Att använda sig av lite större stenar , gärna mjukt trumlade, är mycket effektfullt runt rabatter och gångar, men också som enstaka dekorationsinslag.


Några lysande vita stenar i mörkaste delen av trädgården drar onekligen blickarna till sig. Som kund hos Stenbolaget. Att dekorera sin trädgård – rabatter, krukor och gångar – med stenar blir allt vanligare.


Sveriges största sortiment av sten samt kakel och klinker till hem och trädgård - dessutom till ett bra pris och en hög service. I planeringen av trädgården är gångvägar och trampstigar en viktig del.

Populärt är att använda runda stenar till dekorativa stensättningar på. Med dekorationssten kan du snabbt och enkelt göra en förändring i trädgården. Samla kantiga stenar av ungefär samma storlek och lägg dem på rad. Ju större stenar desto mer upphöjd kan planteringen bli. Man kan också använda runda , isälvsslipade kullerstenar.


Har man turen att ha trädgården på en rullstensås får man upp sådana när man gräver. Annars finns runda stenar att köpa hos stenfirmor. När du väljer stenar bör du använda dig av många mindre stenar , ett större antal medelstora stenar , några stora stenar och ett fåtal mycket stora stenar.


En eller några få stora stenar , flera meter i omkrets, kan göra en trädgård till något extra men de är också relativt dyra att få transporterade till sin tomt. En japansk trädgård är inte att skapa den största och bästa trädgården. Låt desigen vara enkel och liten. En enkel typ av en japansk trädgård är ett stenparti som består av dekorsingel och stenar samt växter.


Denna trädgård innehåller inget vatten och är utformad för att skildra berg och floder. Fågelbadet lockar fåglarna till trädgården för ett svalkande bad. Trädgården blir levande med badlekande småfåglar och kvittret och de tackar dig genom att äta skadegörare som bladlöss och mumsande larver.


Våra fågelbad är delvis polerade eller grovhuggna i granit. Nu har vi även fågelbad i svensk granit. Det gör att vi här kan dela med oss av inspiration och idéer.


För att göra det enkelt för dig har vi kategoriserat bilderna efter produktnamn och olika ytor i trädgården. Vill du se bilder på just den sten som du är intresserad av så kan du välja exempelvis gångar – i vänstermenyn hittar du då alla våra markstenar. Jag har en fäbless för stora stenar. Tycker att de är så uttrycksfulla.


I den här trädgården satte vi en riktigt stor sten som accent och blickfång i planteringarna. Den vägde väldigt mycket och det krävdes en hel del agremanger för att få den på plats. Kantsten av granit runt planteringarna. En annan fördel med våra cortenplåtar är det enkla montaget. Man slipper hyra in dyra maskiner vid montaget till skillnad mot att göra jobbet som krävs för att montera kantsten, det räcker med en spade och två mm-nycklar.


Man slipper också att så om hela gräsmattan efter att maskinerna vänt till över hela trädgården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg