tisdag 7 mars 2017

Alice munro bästa bok

Alice munro bästa bok

Bokus - Köp böckerna billigare - Aktuella erbjudanden! Alltid ett aktuellt urval av böcker - Köp dina böcker hos Akademibokhandeln! Alice Munro är även aktuell på svenska med boken Nära hem. In these dazzling stories she deals with the self-discovery of adolescence, the joys and pains of love and the despair and guilt of those caught in a narrow existe.


Skickas inom 2-vardagar. Boken har st läsarrecensioner. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. De söker frigörelse, men det är aldrig enkelt. Tio nyskrivna, utsökta noveller från en älskad författare som nyligen återupptäckts av svenska läsare.


Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker , lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt. Munro är suverän på att skildra de livsavgörande konsekvenserna av små och till synes obetydliga beslut.


Alice munro bästa bok

Jag undrar hur hon kan skriva så här fantastiskt bra i bok efter bok. Sedan Lewis slutade arbeta på skolan hade hon ett tag bojkottat banan, men nu hade det gått nästan ett år, och hennes väninna Margaret — också pensionerad lärare, fast hon till skillnad från Lewis hade blivit avtackad på traditionellt sätt – hade övertalat henne att spela där igen. Jag hade inte hört talats om henne men det visade sig att vi hade en bok av henne hemma. Min mamma hade läst den i våras, hon läser inte jättemycket så hon var förvånad av att ha läst vinnaren i nobelpriset. Och jag är så glad för det, för efter första bekantskapen med Munro ville jag ha mer.


För mycket lycka består av tio hudnära noveller. I original heter den Dear Life. Nobelpriset i litteratur. Munro skriver med sin sedvanliga ömhet, eftertanke och skärpa.


Hon avslöjar det spel som ständigt pågår mellan människor, även när det nästan inte märks. För den bästa upplevelsen av vår webbsida behöver du installera en ny webbläsare, t ex någon av följande: Chrome, Safari, Firefox, Edge eller Opera. Vi använder cookies för funktionalitet på denna webbsida, som att hålla dig inlogga för att mäta prestanda, och för marknadsföring. Det är berättelsen om Del Jordan och hennes uppväxt på landsbygden i Ontario i Canada i den lilla staden Jubilee. Romanen ligger nära Munros noveller.


Kort sagt så kan du spara tusentals kronor. Ju längre tid du är medlem, desto fler förmåner får du. Exempelvis större rabatter och billigare frakt.


Du får den första veckans medlemskap GRATIS. Hos Munro är det ofta kvinnorna som står i centrum, som mödrar, döttrar, hustrur och älskarinnor. Men det är ju ­bara att läsa henne, vill man då säga!


Brinnande livet är hennes fjortonde bok , och den fjärde att ges ut av Bokförlaget Atlas. Underhållande och svinbra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg