torsdag 23 mars 2017

Cellplast 10mm

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Skivorna har låg vikt, stark bärförmåga och går snabbt att lägga ut. EPS har även hög fukttålighet och ger ett bra skydd mot kyla, vin fukt och mögel. Cellplasten från Byggmax är lämplig för sådana projekt eftersom det håller för högt tryck.


Flera funktioner för cellplasten Det är inte bara när det gäller att lägga grund för ett hus som du kan använda dig av cellplast utan det finns flera funktioner. Cellplasten kan också gjutas in i betong eller användas som grundisolering till t. Flytblock för att tillverka bryggor är ett annat populärt användningsområde. Den är alltså oljebasera har en väldigt god isoleringsförmåga och kan stå emot fukt. Du hittar cellplast från olika varumärken som till exempel Jackon.


För oss är det kvaliteten som är viktigast och vi tycker att alla ska ha rätt till kvalitet, oberoende av storleken på din plånbok. Cellplast är ett bra val vid tilläggsisolering av krypgrunder. Vattenbaserat montagelim för inomhusbruk. Limmar både porösa, sugande och täta material som t. Den ena ytan måste vara sugande och limmet fäster inte på feta plaster som polyeten eller polypropen. Använd inte på föremål som konstant utsätts för värme eller fukt.


Cellplast 10mm

EPS-typen av cellplast är en expanderande cellplast som till största delen består av innesluten luft som kom dit under tillverkningen. De har hög fukttålighet och ger bra skydd mot inte bara kyla och vin utan även fukt och mögel. Woody Bygghandel är en frivilligkedja inom byggmaterial som med miljarder i omsättning och fler än anläggningar, är Sveriges ledande kedja med ett tydligt. Cellplastskivorna kan underifrån skruvas direkt i befintliga golvreglar.


Jackofoam 2(Extruderad cellplast ) för markisolering vid normal belastning t ex garageinfarter och terasser. Leverantör: Jackon AB (XL-Bygg) 2pkt i lager. Behöver mm xps cellplast att ha under ett klickgolv.


Det finns nånstans, men vet nån om det finns att få tag på i Västerbotten. Finja och Jackson tillverkar iaf inte mm tjocklek. Ska ha det under ett altangolv (tunt klickgolv) så därför xps och inte eps (vet inte, kanske kunde nån högklassigare eps funka?).


Mer än mm ryms inte. Billig cellplast till golv och fasad från Knauf och Styropoz i både styrka EPS samt EPS 10 till riktigt bra priser. Kontakta oss för offert. Ett isolermaterials främsta egenskap är dess värmekonduktivitet, även kallat lambdavärde. Värmekonduktiviteten beskriver förmågan att leda värme.


Cellplast 10mm

För ett isolermaterial ska värdet naturligtvis vara så lågt som möjligt. Glasull, stenull och olika cellplaster har i stort sett samma värmekonduktivitet. Det byggs med cellplast i grun vägg och tak, inga problem om man har en stomme som klarar av de kapillärbrytande egenskaper som väggcellplasten har.


Som brandskydd kompletteras cellplasten med en brandtålig skiva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg