måndag 13 mars 2017

Stränder på phi phi island

Stränder på phi phi island

Boka ditt Hotell i Phi Phi -öarna online. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Spara upp till på Hotell.


Stränder på phi phi island

Missa inte chansen, boka nu! Det finns två stränder på Ton Sai, på var sin sida och att ta sig från strand till strand tar 2-minuter. Dock på den ena sidan var båtarn ankommer ligger det oftast inte folk, då masso av båtar brukar ta till här.


På andra sidan har man en underbar vik, Ao Lo Dalam. Detta gäller oavsett vilken strand som väljs men visst finns de vissa skillnader stränderna mellan. Här finns två stränder med relativt olika karaktär. Den ena är Ao Ton Sai (Läs mer om stranden längre ner) och den andra är Ao Lo Dalam. Stränder i Ko Phi Phi Don: Se omdömen och bilder för stränder i Ko Phi Phi Don, Thailand på TripAdvisor.


Läs om stränder , hotell och olika typer av utflykter. Phi Phi Island är ett populärt resmål i Thailand som passar perfekt som utgångspunkt i regionen. Bo på stranden på Phi Phi. Här får du en lugn och avkopplande resa där du bor i en bungalow omgiven av en trädgård med kokospalmer, bougainvillea och annan grönska. Phi Phi -öarna är det ett måste att besöka den kända stranden Maya Beach, bland annat känd från filmen ”The Beach”.


En fin strand med finkornig vit sand och kristallklart vatten. Från stranden har du utsikt över Phi Phi Ley i fjärran och de spektakulära klipporna vid Ton Sai Bay. En härlig plats att bo på. En paradisö utan bekymmer och måsten. Förutom en handfull flakmopeder finns inga motorfordon på Phi Phi Don.


Ta dig runt till fots eller med en långsvansbåt. Du kan också chartra en egen båt och ta dig till Phi Phi Leh, Maya Beach, Bamboo Island med mera. Hotellet har ett stort poolområde som omges av en prunkande trädgård med kokospalmer ända ner till stranden.


Helt klart värt pengarna! Läs riktiga recensioner - boka nu! Camilo gav sig på att göra en tatuering med bamboo vilket tog 6h På vår sista dag tog vi oss ut på en snorkeltur för att se öarna runt om Phi phi island , fick se väldigt häftiga fiskar och en otroligt fin strand liknande koh kradan. BAMBOO ISLAND MAYA BAY GROTTA Vi satt mycket i båten och njöt av värmen då vi redan snorklat en hel.


Krabi i Thailand känt för vackra stränder som Ao Nang och Railey Beach. Vi har tips på bästa upplevelserna på Ko Lanta, Phi Phi -öarna. Hit kommer man enklast med båt från antingen Phuket, Krabi eller Koh lanta. Koh Phi Phi ligger belägen mellan Krabi och phuket.


Väl framme så kommer ni troligen att lägga till vid Ton Sai Bay som fungerar som en ankomst och avresehamn på ön. När man säger Phi Phi öarna så menar man oftast Phi Phi Don eller Phi Phi Leh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg