måndag 27 mars 2017

Svenska brott dokumentärer

True crime när den är som bäst. Uppmärksammade och omdiskuterade. Streama dokumentärerna det snackas om. Politik, miljö, musik, sport och annat som berör, upprör och engagerar.


TVDokumentärer Gratis dokumentärer från TV4. Svenska dokumentärer by Tommy Andersson;.

En tid senare hittades makarna mördade på ett bestialiskt sätt utanför Mantorp. Undersökande dokumentärer från en ljusskygg verklighet. Det styr stora delar av hans liv. När det är som värst kan han inte ens klä på sig på morgonen men nu ska han ta kontrollen över sin sjukdom. Netflix Making a murderer Under tio år filmades Steven Avery som dömts för ett brott han inte begått.


När han sedan blir fri tar storyn en ny vändning när han anklagas för ett annat ohyggligt brott. Letar du också efter en bra podcast? Hoppas du hittar en ny favorit podcast!

Omskakande dokumentärer om morden som fick Sverige att stanna. I den här serien får ni en fördjupning och förklaring till några av de mest avskyvärda brotten i. Det är upptakten till ett av de mest spektakulära brotten någonsin i Sverige. Rånarna anländer via helikopter och polisen kan bara se på när de försvinner med nä. Här hittar du alla Öppet arkivs program inom genren Dokumentär. Ett svenskt industriminne.


HBO-producerade ”The Jinx” är förmodligen den mest spännande dokumentär om ett brott – eller tja, tre – som någonsin gjorts. Det är inte bara brottet som sådant som är intressant – det måste finnas en historia att berätta också, säger Kristofer Hansson. Den juli kan du lyssna på den första delen i ”Historien om ett brott ”. Men redan nu kan du höra ett utdrag ur avsnitt via Itunes. Mordpodden är en podcast som handlar om verkliga mordfall och blandar berättande med diskussioner. Idén är att du som lyssnare, tillsammans med oss, ska få lära dig mer om ett antal mor hur det påverkat människorna som varit inblandade och vägen det tar genom den svenska rättssystemet.


Sverige är på intet sätt förskonat från dramatiska mordhistorier och vår svenska historia är fylld av allt från kungamord och mord i societén till mord som ägt rum bland samhällets allra mest utsatta, som lösdrivare och backstugusittare. Poddtoppen ger dig tips och rekommendationer på intressanta, bra och spännande podcasts. Topplista för de populäraste poddarna just nu inom alla kategorier. Se dina favoritdokumentärer hos oss på TVPlay redan idag!


Fallet förblir olöst i år.

Precis innan brottet ska preskriberas öppnar en ny DNA-lag upp för en sista chans att spåra gärningsmannen. Det här är berättelsen om en ovanligt våldsam överfallsvåldtäkt på en åttaårig flicka i Billdal utanför Göteborg. Du hittar alla våra teman här. En podcast om verkliga mord.


Sveriges bästa sajt med kungliga nyheter och bilder, kunglig modeblogg, kändisnytt, fest och premiärer. SVT:s nyhetstjänst med nyheter från hela Sverige och världen inom kultur, sport, opinion och väder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg