fredag 31 mars 2017

Churchill citat champagne

Vi levererar direkt hem till dig! Mousserande vin från hela världen! Leverans till dörren helt lagligt! Lagligt, tryggt och alkoholskattat. Svar på allt du undrar finns här!


Kvalitetsviner noggrant utvalda av våra sommelierer.

Välkommen till Vinoteket! At a time when leadership is challenged at every turn, that legacy looms larger and remains more relevant than ever. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Den exakta sammansättningen är en väl bevarad familjehemlighet, men det är onekligen så att resultatet skulle ha välkomnats av den man till vilket vinet är tillägnat. Kun de fantasiløse kan ikke finde en anledning til at drikke champagne.


Det finns en mängd citat som tillskrivits Churchill. De är mer av karaktären som en rolig historia, av Bellman-typ. Ett av dem kan mycket väl vara äkta, men det finns inga belägg för det är följande.

All champagne är mousserande vin, men allt mousserande vin är inte champagne. Regionen är blåsig, regnig och ligger precis vid gränsen för var odling av klassiska vindruvor är möjlig. Champagne skall vara kall, torr och gratis.


Boka Churchills , Daylesford. Churchill selv er kendt for at sige, at det essentielle i livet er varme bade, kold champagne , nye ærter og moden brandy. Han var ambassadør for champagnehuset Pol Roger og da han døde puttede huset sørgebind om deres Brut NV. Hans favoritmærke, Pol Roger fra Épernay, hædrer ham stadig, idet husets topcuvée er opkaldt efter den trofaste kunde. Här presenteras citat från hela hans långa karriär.


Här finns allt från allvarliga citat om blo möda, tårar och svett och ovan nämnda järnridå, till lättsamma vitsigheter som “ champagne ska vara torr, kall och gratis“. Citat för att det är kul. Kända citat kommer aldrig att bli ett utdött mode, eftersom de har så mycket att säga med så få ord.


Om du anser att det saknas ett eller flera kända citat på den här listan är du välkommen att skicka dem till mig. Tretton odödliga citat ”Krigets första offer är sanningen”. Historien är full av fantastiska citat , som som brukats och missbrukats, vänts och vridits på och satts in i sammanhang, där de passat till en aktuell situation och med få, exakta ord beskrivit en hel tidsanda. Oh well, vem gör inte det, egentligen? Visste du till exempel att champagne kan göra att du lever längre?


Baaam har samlat fantastiska citat om champagne som du faktiskt borde anamma som dina nya livsmotton. Det är inte ens början på slutet.

Men kanske är det slutet på början. SvD påminner om tolv citat som kommit att prägla eftervärldens bild av Churchills liv och gärning. When he wasn’t writing “ This was their finest hour ” or coining the term “iron curtain,” or dealing with other matters of immediate national and continental welfare, Churchill could likely be found knocking back a brandy or two, no doubt the precise potion to remedy a day of statesmanship.


Winston Churchill upphör aldrig att engagera. Det var förövrigt Churchill som myntade begreppet järnridån, som avser den hårdbevakade gränslinje, som under kalla kriget skilde det kommuniststyrda Östeuropa från Västeuropa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg