torsdag 23 mars 2017

Bilprovningen priser

Bilprovningen har över 1stationer över hela landet. Få 1kr rabatt om du besiktar din personbil senast den december. Hälsokost och Ekologiska Produkter Online. Stort Utbud till Bra Priser. Bygg en friskare kropp, få mer ork i vardagen och klara av att prestera mer.


Alltså varierar priset för en kontrollbesiktning av en personbil mellan stationer och dag samt tid på dygnet. Vi har också kampanjer som gör att man kan hitta rabatterade priser. Aktuella priser ser du på bilprovningen.


Alla priser är inklusive moms. Pris kontrollbesiktning och efterkontroll. Här hittar du priser på våra vanligaste besiktningar. Angivna kostnader är standardpriser i svenska kronor och inklusive moms. Med reservation för eventuella prisjusteringar.


Bilprovningen priser

För oss handlar allt om att du ska känna dig säker i trafiken. En besiktning kostar olika beroende på vad det är för besiktning som ska göras. Bokning: Du bokar tid via bilprovningen.


Drop-in: För dig som väljer drop-in istället för att boka en tid i förväg tillkommer en serviceavgift om 1kr. Betalning: Du väljer mellan att betala på stationen eller via. Priset för drive-in-besiktning brukar vara lite högre, än om man bokar in en tid.


Bilprovningen priser

Priset skiljer sig beroende på vilken besiktningsstation du har tänkt att besöka. På våra stationssidor kan du se vad en drive-in-besiktning kostar. Vårt ordinarie pris är 5kr (lokala avvikelser kan förekomma). Pris från 3kr gäller på utvalda tider.


Se bokning för aktuellt pris på din station. Ordinarie pris vid förskottsbetalning är 4kr men om du vill betala på stationen tillkommer en avgift på ytterligare kr. Dags att besikta din bil? Boka bilbesiktning hos Carspect!


Vi utför kontrollbesiktning av olika typer av fordon. Få inbjudan till besiktning i ett mejl. Priserna är angivna i svenska kronor och exklusive moms. Jag ringde till bilprovningen och frågade vad det kostar att ”avbesiktiga” dragkroken på vår llilla Nissan.


Förra året uppmanades jag att låta svetsa på en mutter på kulan så att den inte kan kopplas till släp, utan endast ev. Annars kommer bilen inte att gå igenom. Sök bland alla inlägg. Besikta bilen hos DEKRA Bilbesiktning.


Utgångspunkten i vårt arbete är att ge dig en säkrare besiktning. Beroende på vilken slutsiffran är på din registreringsskylt ska du utföra din bilprovning för olika dagar. Låt Carly påminna dig när det är dags för din bilprovning. Svenska bilägare är dock numera själva helt ansvariga för att bilarna blir besiktigade. Det är väldigt enkelt att boka en besiktning hos oss.


Skriv in fordonets registreringsnummer i fältet ovanför och välj sedan station för att se vad en besiktning kostar i närheten av dig. Vi garanterar alltid lätta fordon en tid inom timmar och tunga fordon tid inom en vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg