måndag 6 mars 2017

Bestå kök

Letar du efter kök i lantlig, klassisk eller modern stil? Besök nån av våra Marbodalbutiker. Hitta din närmaste butik här! Inspireras i vårt bildgalleri!


Anlita en expert, nytt kök i fyra enkla steg.

Vi hjälper dig hela vägen. Gå på upptäcktsfärd hos HTH och få inspiration till dina drömmar. Planera ditt kök kostnadsfritt med våra kökspecialister!


Med BESTÅ planeringsverktyg kan du designa en förvaringsmöbel som passar dina behov. Kombinera, ta bort, addera och matcha! BESTÅ förvaringssystem är det snygga och prydliga sättet att organisera alla nödvändigheter i vardagsrummet.


Välj bland ett stort utbud av färdiga kombinationer, eller skapa din egen. BESTÅ kan anpassas efter dina förvaringsbehov – oavsett om du streamar tv-serier eller vill visa upp din samling finsaker.

Här finner du länkar till våra planeringsverktyg så att du kan planera hur du kan göra ditt hem ännu bättre med IKEA produkter. Järfälla kök har arbetat med kök skapat måttbeställda köksluckor i över år och är inne på andra generationen i vårt f familjeföretag. Luckor till bestå av topp kvalitet. Vi vet att ni kommer var nöjda när ni köper luckor till bestå av oss på Järfälla kök.


För att vi tummar aldrig på kvalitet eller material. Komplett köksmiljö exkl. Köksmiljö (bredd 2cm) med ugn, häll, diskbänk, köksfläkt och inbyggt kylskåp. Köket kan monteras precis så att det passar dig.


I vårt planeringsverktyg planerar du enkelt ditt kök , matplats eller arbetsplats i detalj, allt i samma verktyg. Det fungerar lika bra för hemmet som för företagaren som vill planera exempelvis en cafeteria eller ett kontor. När du sparar din ritning så lagras den på en IKEA server. Våra köksluckor passar även till Ikea stommar. Välkommen till Järfälla Kök ! Alcro Bestå Täckfärg är en innovativ akrylatfärg för träfasader som är speciellt utvecklad för att din fasad ska se nymålad ut längre.


Våra högteknologiska svenska fabriker skräddarsyr er beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer. Vår drivkraft är att skapa vackra möbler som håller över ti både estetiskt och kvalitetsmässigt.

Därför inspireras vi gärna av färg och form som lyckats. Planera, rita eller bygga kök – träffa en erfaren köksexpert i våra butiker. DIY konst på BESTÅ BESTÅ på nytt!


Förvara snyggt med BESTÅ BESTÅ för dina fötter! SYMFONISK – inredning som hörs ÖVERALLT – ett urbant vardagsrum Hemma på loftet ANNANSTANS är här VEDDINGE kök – en vit canvas DIY med LYSKRAFT I ett nytt SAMMANHANG år tillsammans Bädda helt naturligt Vilken SPÄNST. Diskhon är tillverkad av rostfritt stål som gör den lätt att hålla ren.


Nytt kök från Novaflex, klicka här för att se våra kök. Vi erbjuder ett stort utbud av klassiska, lantliga och moderna kök till bra priser och hög kvalitè. Så maffig och verkligen centrum av köket. Stort tack till lucks. Den här köksön blev så galet bra!


Skapa ett supermodernt kök genom att överdriva symmetrin och de raka linjerna med de nya, släta, meterhöga luckorna. Fullt av förvaring som är anpassat i detalj efter egna behov och möjlighet att placera flera lådor bakom en enda skåpslucka. IDESTA-koncernen består av tillverkande företag inom ett antal olika branscher - storköksutrustning, entrépartier, stålkonstruktioner till byggsektorn, värmepumpar samt dammluckor. Alla företagen har ett fokus på tillverkning med höga kvalitetskrav och att upprätthålla en hög servicenivå mot kunderna. Här hittar du alla produkter du behöver för att skapa ett sideboard byggt runt Ikeas Bestå -stomme.


IKEA- kök den perfekta lösningen. Vill du ha lådor i ditt Sideboard eller andra format än Bestå -stommen kan erbjuda - så får du istället bygga ditt sideboard på Ikeas Metod-stomme. Produkter till Metod hittar du under kategorin Förvaring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg