torsdag 9 mars 2017

Tiamo väska med kedjor

Väska från kända varumärken! På Boozt hittar du över 6märken. Specialerbjudanden på Tiamo Resort Bästa pris-garanti. Shoppa accessoarer för dam och herr hos Scorett. Se säsongens utbud av väskor , solglasögon och paraplyer här.


Pricilla från Tiamo är en ljusrosa axelremsväska i skinnimitation kantad med silverfärgad kedja.

Den avtagbara axellänken gör att väskan även kan bäras som en clutch. Något missfärgade knappar på insidan, men inget som syns. Köparen står för frakt, betalas.


Upptäck och inspireras av våra snygga väskor och plånböcker. Väskorna underlättar din vardag och tar dig dit du behöver med stil. Men varför inte kombinera det praktiska med något som är moderiktigt.


Du kan till och med hitta snygga ryggsäckar och datorväskor hos oss! Dessutom har vi axelremsväskor, totes, kanvasväskor, weekendbags och shoppers och en rad multifunktionella väskor med flera fack och tygväskor med tryck. Inte minst är det snyggt om du bär en modell i läder, även om tygväskor också funkar.

Glöm inte heller bort alla andra detaljer på väskan som du kan plocka upp. Matcha exempelvis ett guldspänne med guld-detaljer på solglasögonen eller en liten kedja på väskan med en länk längst handleden. Med rätt väska tar du din outfit till nästa nivå!


Väskor för dagens och kvällens alla äventyr. Det finns inget som fulländar din outfit mer än en riktigt snygg väska. En väska är inte bara en väska utan en trogen följeslagare som gärna får hänga med i många år framöver. Aldrig använ lappen sitter kvar. Svart med leopardmönster i gul nitar på framsidan och dekorativ insida.


Din för 250:- inkl frakt 2. Sparsamt använd men som ny i skicket. Fin väska med silver kedjor Mkt fint skick. Västra Götalan Alingsås. Helt ny, oanvänd väska från Tiamo säljes.


Mycket praktisk med många fack och med både handtag samt anpassningsbar axelrem. Inköpt i mars för 4kr på Scorett Fältöversten. I väskan finns två smidiga fack, varav ett av facken går att försluta med en dragkedja. Du har dagar på dig från avsändningsdatumet att returnera ditt köp på Zara. Du kan byta och returnera varor i vilken Zara-butik som.


Förändringen får till följd att ytterligare två av Luleås kedja är förändrade jämfört med lördagens final.

Enligt laguppställningen får Fredrik Pettersson i matchen mot Norge en fast plats i en kedja för första gången under VM. Mårts hade placerat Landeskog i en kedja tillsammans med Jimmie Ericsson och Oscar Lindberg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg