fredag 10 mars 2017

Biltema billampor

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Biltema billampor

Hitta ditt närmaste varuhus. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Jämfört med testets sämsta godkända lampa ( Biltema Standard). Jämförelsen utgår från ljusfördelningsvärdet Figure of Merit som även branschen använder sig av. Värdena är uppmätta i en sex år gammal strålkastare från Ford.


Fyra lampor av varje produkt testades och mätvärdet anges som ett intervall från sämsta till. Här finns lampor för blinkers, strålkastare och bromsljus – ja, alla slags lampor till din bil. Standardlampor och specialare med ännu mer ljus eller extra lång livslängd. Eller köp en sats med flera lampor och lägg i handskfacket så har du alltid lampor tillhands när någon går sönder. Mest ljus får man med Megalight Ultra från GE Lighting.


Den ger procent mer ljus än testets sämsta godkända standardlampa från Biltema , men lovar upp till 1procent. Philips värstinglampa Racing Vision lovar upp till 1procent mer ljus, men är inte mer än procent bättre än Biltema. Bra belysning är extra viktigt när det är mörkt, dimmigt och snöigt.


Som tur är har vi i princip all typ av belysning, från blinkers till baklyktor. Flera av de billigaste lamporna uppfyller inte kraven. Mekonomens Promeister-lampa, Julas Hamron, båda Biltema -lamporna samt Bosmas standardlampa håller inte måttet när det gäller geometrin. Ljusbilderna blir helt fel och tyder på att tillverkarna inte har lyckats fixera glödtråden i mitten av lampfoten. På Jula siktar vi högre.


Nya lampor i bilens strålkastare kan göra stor skillnad för ljuset, men det gäller att välja rätt i lampdjungeln. Vi vill att människor ska vilja fixa. Vi har testat de tre senaste halogenlamporna.


Billampor H watt Cirkapris per par (kronor) Löfte om mer ljus (ljusfördelning). Visst Biltemas lampor lös längst och bäst. Skulle jag ha en bil som alltid stod still så skulle jag fortsatt med biltemas lampor, de klarar inte av körning på normala vägar, antar att deras glödtråd är för vek.


Men det är som det alltid är, man får vad man betalar för! Här hittar du allt inom LED lampor och LED-belysning! Vi erbjuder ett brett sortiment av bilbelysning och billampor.


Snabb hemleverans Fri frakt till butik. Köp online hos Autoexperten! Philips högklassiga X-tremeVision billampa erbjuder maximal prestanda och upp till 1 mer och vitare ljus jämfört med en standardlampa. Tack vare unik teknik baserad på optimerad geometri erbjuds upp till meter längre siktsträcka, någonting som gör bilfärderna säkrare för både dig själv, medtrafikanter och djur.


Biltema billampor

Glödlampor till alla bilar. Förr eller senare händer det, glödlamporna till bilen går sönder. Detta kan kännas jobbigt och meckigt att fixa, men det är det inte.


I dag består näst intill alla lyktglas av plast, plastlinsen är hållbar mot stenskott men åldras genom mekanisk nötning och blir mer och mer matt för varje dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg