måndag 27 mars 2017

Vingård italien valpolicella

Ligurien,Toscana,Dolomiterna,Elba, Amalfi,Kalabrien,Sicilien och mer! Vingård italien – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Välj vingård Klicka på den vingård som du är intresserad av. Läs mer om producenten och vilka viner som du bör.


Gröna markeringar visar vingårdar som Club Amarone samarbetar med.

Du kan själv söka vidare på vår hemsida, om du vill se fler alternativ, och du är alltid välkommen att hänvända dig till oss på In-Italia om du har behov av råd och tips till din resa. Viva Italia är specialiserade på mindre och större grupper till Italien. Vi bokar besök på vingård i Veneto Gardasjön, alpin sport i Cortina d'Ampezzo och antika romerska teatern i Verona gör Veneto känt. Italien har så många unika historiska platser att man slagit rekord.


Vart du än åker i Italien så hör du talas om forntidens romare och deras imponerande rike. Här kan du läsa mer om Italiens bästa och mest prestigefyllda vindistrikt och boka boende på de italienska vingårdarna. Eller använd sökboxen överst till att finna den helt rätta vingårdsvistelsen i Italien.


Du är också välkommen att ringa eller skriva till oss för tips och råd.

Valpolicella - vindalarna i norra Italien. Låt Italiens stora vindistrikt försköna din. Upp till rabatt i Italien. Missa inte chansen, boka idag! I det vackert kuperade landskapet söder om floden breder Langhe ut sig.


Bästa Italien och vinälskare som vi är! De minutiöst skötta vingårdarna , de medeltida borgarna och de välordnade små städerna sätter alla sin prägel på landskapet. Detta är hemvisten för några av de allra bästa vinerna som produceras i Italien , där framförallt barolo utmärker sig. Classicoområdet består av tre huvuddalar varav en är Negrar. I just Negrar ligger Fratelli Vogadori med sina fält belägna på tre olika höjdnivåer.


Här står vi på taket på Pieropans vinanläggning mitt inne i byn Soave, tillsammans med Andrea Pieropan. Från Pieropans vingård har vi en fantastisk utsikt över slottet i Soave, takåsarna i byn och de omkringliggande vingårdarna. Jag köper in vin från en vingård som heter Fratelli Vogadori, Negar.


Ska åka dit i september, och även besöka andra vingårdar i Italien. Har provat deras Classico, Ripasso och Amarone mmm säger jag. Denna vackert belägna vingård erbjöd fantastisk gästvänlighet och vi hade ett par jätte fina dagar här.

Rummet var rent och rymligt med en bra fungerande ac ! Värdparet tar väl hand om en och vi fick både fantastisk frukost och privat vinprovning. Vi ger dig tips, bokar besök på vingårdar och om du vill även boende. Familjen äger vingårdar , arrenderar en del men köper även druvor från runt små vinodlare.


Ni borde komma hit på våren, säger han. Då, när alla körsbärsträden står i blom, är det kanske som allra finast här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg