måndag 27 mars 2017

Thaimassage sollentuna

Arbetar med kroppens energilinjer. På våra breda och stabila bäddar. Thaimassagen ger hela kroppen en rejäl genomkörare. Kunden är påkläd ingen olja används i traditionell thaimassage.


Det känns lite obehagligt och sträcker ordentligt men efteråt är det varmt och skönt.

Välkomna till oss Prova på massage hela Februari 350:- för en timmes oljemassage. Snart öppnades det nya salonger i Sollentuna och thai massage ökade bara mer i popularitet. Med över 7salonger utspridda över hela landet är det inte svårt att hitta en kvalitéts thai massage. Klicka på Salongens annons för mer information och fler thaimassage bilder.


Läsa recensioner om thaimassage i Sollentuna området. Hitta bästa thaimassage i Sollentuna. Det är enkelt att hitta thaimassage salong runt om Sollentuna.


Jag är öppna salong i Åkersberga Centrum på Bergavägen 8E, ingång genom Tan Express nu.

Jag och mina kollegor har lång och gedigen utbildning och erfarenhet av thaimassage och ser fram emot att hjälpa dig med just det du behöver få hjälp med. Bland våra åtta behandlingar är vi säkra på att du hittar någonting som passar dig. Varmt välkommen till oss!


Naprapathälsan i Sollentuna har bred kompetens och erfarenhet inom naprapati, idrottsmedicin, massage, akupunktur, dry-needling, laser- och stötvågsbehandling. Vår vision har alltid varit att skapa en mottagning med lugn miljö där du kan känna att du är i trygga händer. Vi erbjuder seriös Thailändsk friskvård. Det verkar inte som om vi kan hitta det du letar efter.


Kanske kan en sökning hjälpa. Boka behandling på vår. På Hamngatan i centrala Vaxholm ligger Craméus Hälsa. Behandlingar som erbjuds är, naprapati, massage - klassisk massage, thaimassage , idrottsmassage samt lymfmassage, psykoterapi och coaching. Klassisk massage i Häggvik, Sollentuna.


Thai massage popularitet i Sverige. Jag är certifierad massör och utbildad idrottslärare. För oss är också samspelet mellan mental och fysisk hälsa otroligt viktig.


Därför kan vi även hjälpa till med effektiv samtalsterapi (KBT) och stresshantering. Få lindring för dina besvär – boka tid nu.

Här ser du lista över alla thaimassage salonger som finns i hela Stockholms Län. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Sections of this page. På den här sidan kan du hitta thaimassageställen i. Många spa och thaimassageställen i erbjuder även örtmassage och oljemassage. Reviews Underbart med djup massage som kommer åt. Registrera ditt Öppettider Marketplace-konto på sekunder och syns för hundratusentals potentiella kunder.


Lamais Massage har verksamhet på Industrivägen i Knista, Sollentuna. När är sollentuna a-pojks träning idag Medlemsskap krävs För att redigera dina företagsuppgifter, så krävs det att du registrerar ett kostnadsfritt företagskonto på under minut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg