måndag 6 mars 2017

Dedicare göteborg

Projektledare Rekrytering och kontorschef Göteborg. Läkare behövs överallt, oavsett vilken sta kommun eller land du bor i – om du är ny i yrket eller har arbetat som specialistläkare i många år. Som konsult inom läkaryrket får du fler valmöjligheter och större frihet.


Dedicare göteborg

Yrket som sjuksköterska är inte bara ett yrke med starka anor och en bärande position i samhället – det är en yrkesroll som utgör navet inom vården och som därför ska behandlas med omsorg. Foto: Patrik Bergenstav Efter nio år i yrket som sjuksköterska kände Stefan Harde att han ville göra något nytt och prova på livet som konsult. Jag ville ha allt, bra kontaktperson, spännande uppdrag, flexibilitet, frihet och en god lön.


Trots att samma typ av uppgifter bedömdes som offentliga av kammarrätten i Göteborg - så sent som i maj. I Göteborg erbjuder vi kontors-, mötes- och konferenslokaler i två av stadens mest centrala områden, vid Korsvägen samt Avenyn. På Mässans gata mellan Svenska Mässan och Scandinavium hittar du vår moderna anläggning med fullservice och flexibilitet. Lediga jobb i Göteborg på Indeed. Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst års yrkeserfarenhet.


Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Säljarbetet riktar sig både gentemot potentiella konsulter och kunder, du. Göteborg Du kommer att ingå i en grupp rekryterare och rekryteringsassistenter vars uppgift är att hitta kandidater och lösa uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Välkommen till Teambo i Göteborg AB.


Vår idé är att ledsaga människor som hamnat utanför den ordinarie bostadsmarknaden till ett så självständigt boende som möjligt. Vi vänder oss till människor som vill förändra sin nuvarande situation. Vi erbjuder bemanning och lediga tjänster inom hälso- och sjukvår främst inom Stockholms och Uppsala län.


Hittar du inget jobb som du tycker matchar din profil? Genom att registrera ditt CV kommer du med i våra sökningar när vi får in nya uppdrag och tjänster. Dedicare muissa maissa. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg , Trondheim och Oslo.


Vasakronan i Göteborg kan erbjuda lokaler i många olika lägen, både centralt och utanför staden. De lokaler som finns att hyra är främst kontor och kontorshotell. Leta bland lokalerna nedan, eller använd lokalsökmodulen. Gå med för att skapa kontakt.


Postnummersystemet i Sverige. Post- och telestyrelsen, PTS, är tillsynsmyndighet för det svenska postnummersystemet, som förvaltas av PostNord. Vi brinner för att höja yrkesstatusen och lönen för socionomer och verkar aktivt för att säkerställa att våra konsulter har en god arbetssituation! Under den senaste tiden har företaget expanderat inte bara geografiskt inom Norden, utan också vad gäller sina uppdrag.


Syftet är att utveckla verksamheten för att nå fler socionomer. Metrojobb hjälper dig till nästa steg i karriären. Här hittar du lediga tjänster över hela landet – och även utlandsjobb! Sök ditt drömjobb idag! Connecting research, business, and education.


Innovationskraft för Sverige. Lindholmen Science Park är både ett dynamiskt område och en arena för samverkan. Söker du någon på Almega?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg