torsdag 16 mars 2017

Barer i bangkok

Bekväm avbokning fram till timmar innan din aktivitet — utan konstigheter. Synkronisera dina resor med GetYourGuide och hitta oförglömliga upplevelser. Få ut det mesta av din sightseeing! Upplev staden från vattnet. Hundratals möjligheter.


Se staden på dina villkor.

Alla de bästa turerna på din resa. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Missa inte chansen, boka nu!


Utbudet i staden är enormt och det finns verkligen något för alla smaker. Ett annat populärt och kanske det mest kändaste stället för sitt nattliv är Patpong. Patpong ligger beläget mellan Silom Road och Surawong Road.


Mest känt är Patpong för sina gogo barer och sina ölbarer. Patpong är också äldre än både Soi Cowboy och Nana Plaza.

Mängden höga skyskrapor gör att man kan hitta takbarer med magnifika utsikter så gott som överallt. Detta kombinerat med bra mat och billiga priser gör staden till ett av de populäraste resmålen i hela världen. Symbolen till vänster indikerar att stället även serverar hyfsad mat.


Två symboler betyder att maten är mycket bra. Det finns åtminstone ett 40-tal, förmodligen fler, takbarer i absolut toppklass där du kan sitta under bar himmel och njuta av en drink med fantastisk utsikt över staden. Klubbar, krogar och tavernor lyser upp gatorna, bubblande av aktivitet och festprissar fröjdas åt överflödet av rockpubar, jazzkaféer och eleganta lounger. SvD guidar till vattenhål för den som vill komma upp sig i den thailändska huvudstaden.


Högen täcktes med tiden av träd och lianer, och här är det nu, som ett grönt mirakel med det gyllene templet Wat Saket på toppen. Barka bar och restaurang har sitt egna, alldeles speciella uttryck tack vare cyklar på väggarna, coola antika soffor och stora träskrivbord. Lokalerna känns mer som en kreativ, grafisk designstudio än en bar. Atmosfären är vänlig och avslappnad och inredningen rimmar fint med den unga och livliga publiken som söker sig hit varje kväll. Nattliv i Thailand med barer , gogo och diskotek.


Includes pages of color photographs. Faktum är att det är lika livat på dagen som på natten och det kanske kändaste stället för nattliv är Patpong som ligger beläget mellan Silom Road och Surawong Road. Bangkok är något av takbarernas huvudstad. Ytterligare två populära platser är Soi Cowboy och Nana Entertainment Plaza som ligger på Soi Sukhumvit. Hitta de bästa aktiviteterna på din resa.


Om upplevelsen är värt det, kan vi erbjuda den.

Tillbringa din resa med att skapa nya minnen, inte med att förlora tid när du står i köer. Boka upplevelserna med bäst omdöme. Sky bar – Højere, Vildere, Hangover II. Her er lagt op til en uforglemmelig aften under stjernerne eller en solnedgang, du og din date sent vil glemme.


A list made by rooftop experts, with all info you need. The City of Angels has the high buildings, the nightlife and the climate for a magical rooftop bar experience. Climb up the stairs from the triplex’s second level for the full-on, al fresco rooftop experience.


Sky Bar påstår sig vara en av världens högst belägna takterrasser, och det tvivlar vi knappast på, eftersom den ligger på 63:e våningen. I suggest going over to a blow job bar where you can get beers a BJ and even full service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg