onsdag 22 mars 2017

Grova skämt

Om det är för mycket för dig kan du alltid välja mellan många andra kategorier. Kom ihåg att vi utöver skämt dessutom har ordspråk, citat, raggningsrepliker och gåtor. Varför är lesbiska kvinnor ofta så bleka och tjocka? Eftersom de får for mycket slick och för lite järn.


Førhen var det ikke sjovt at gå til bryllupper. Hver gang kom der gamle tanter, bedsteforældre og andre gamle mennesker. Oavsett geografi, hudfärg eller tro kan det vara så att du känner dig illa till mods av dessa rent rasistiska skämt.


De är riktade mod alla möjliga och absolut inte tänkt som hets mot någon särskild. Vi på redaktionen är varken rasistiska och vi uppmuntrar absolut inte rasistiska handlingar via dessa rasistiska skämt – tvärtemot! De bästa judeskämten som får dig att skratta.


Det är inte politiskt korrekt men det är verkligen kul. Läs själv här på siden. Timells grova penis- skämt med kvinnliga artisten. Han kunde inte hålla sig. Timell var bara tvungen att penisskämta med sångerskan offentligt.


Metoo-härvan, då han fick sparken, verkar ha gått spårlöst förbi. Att kunna läsa av sällskapet och förstå vilken typ av skämt som är lämpliga, är minst lika viktigt som skämtet i sig. Med det sagt, så kommer här en lista på en mängd olika grova skämt ! Samling med alla grova skämt.


Fel i topic, ska stå grova. Om någon gullig fbpolis ser det får du gärna ändra det. Har tråkigt och jag somnar snart, dela med er av några grova skämt :E Som t. Kvinnofientliga skämt!


Neger skämt kan ofta ses som hatlyrik och ibland används också ord som ras och en vanlig betäckning är rasistiska skämt. Samtidigt som den offentliga övertygelsen om rasism har rasmässiga skämt som exempelvis skämt om negrar och andra etniska skämt blivit mer oaccepterat. Här kan du läsa alla skämt , de är både roliga och torra men ofta också grova.


Grova skämt

Detta är alltså en samling med grova skämt – ett gäng skämt som kanske inte passar så bra i alla situationer. Du bör därför vara lite restriktiv när du använder dessa, så att du inte rör upp alldeles för starka känslor. Insändare Jag tvekade innan jag sände in denna text. Grova skämt av Peter Wahlbeck under stand up-kväll på Rotundan.


Rädd att bli sedd som en humorlös, överkänslig och gnällig tant. Men nazismen lyckades bland annat därför att så många var tysta och inte protesterade. Nu sitter jag hemma med feber och har ingenting att göra.


Grova skämt

Steambiblioteket är som ett fullt kylskåp just nu. Det finns fullt med grejer där, men hur många gånger du än öppnar det finns det inget du vill ha. Så nu vill jag har lite roligt! Citat Gåtor Ordspråk Raggningsrepliker Kontakt Om Cookie- och integritetspolicy. Behöver du fylla på lagret med roliga skämt att dra för kollegorna i fikarummet eller polarna på hemmafesten?


Då har du kommit helt rätt! Här listar vi massvis med roliga skämt och vitsar. Det är bara att försöka komma ihåg så många du bara kan, så kommer du garanterat kunna leverera en och annan skrattfest.


Hej, sitter och har tråkigt och skulle gärna vilja skratta lite. Någon som sitter med några grova skämt på lagret? Ha en förjävla skön kväll också. Då är detta sidan för dig!


Här finns mängder med snuskiga skämt. Korta skämt är ibland bättre än de långa. Det blir snabbare för skojs skull. De är lätta att komma ihåg och därför enklare att berätta om.


Otroligt bra att dela med vänner och familj. Om du vet några bra korta skämt kanske du vill skicka dem till mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg