torsdag 16 mars 2017

Moped test

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Bra produkter till fantastiska priser.


Här kan du helt gratis öva inför teoriprovet för moped klass 1. Vårt test innehåller frågor i samma stil som frågorna på teoriprovet.

Du behöver inte registrera dig eller skapa ett konto. Dags att ta moppekort? Testa dina kunskaper med övningsprov för moped klass I och klass II. Läs även: Bästa elcykel – stort test.


Motorstyrkan är också en parameter, och skillnaden mellan en lite svagare motor och en starkare märks framför allt vid acceleration, i uppförsbackar samt om du har en passagerare där bak (eller om du själv väger en aning för mycket). En hel del att tänka på alltså innan du bestämmer dig. Smart moped för innerstadskörning Nius mopeder skiljer sig lite från resten då de kopplas till din mobil via tillhörande app.

Här får du full koll på körhistorik, batteriets status, hastighet och mycket mer. Dessutom får du varningsnotiser om någon försöker stjäla din moppe. MPro har två olika körlägen beroende på. Teoriprovet innehåller teorifrågor och för godkänt behövs minst rätt.


Skriv in ditt namn och klicka på Starta för att börja, lycka till! Moped klass I – behörighet AM. Vill du köra moped klass I (kallas ibland EU- moped ) behöver du ett körkort som har minst behörighet AM.


Har du redan tagit körkort med någon annan behörighet får du automatiskt AM på köpet och har då rätt att köra mopeden. Det ska även sägas att att det finns produkter av sparkcykelmodell som ibland även kallas för elscootrar. Se gärna även vårt test denna typ av elektrisk scooter. Elmoped av scootermodell Elmoped eller bensindriven moped.


Nedan följer en diskussion om fördelarna och nackdelarna med en elmoped respektive en bensindriven moped. Test av takboxar – här är bästa och sämsta. Säljer BMW på Blocket med ärliga snöbilderna.


Motorcyklar och mopeder får tuffare.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna. Genom kunskapsprovet ska du visa att du har kunskaper så att du kan köra med omdöme i trafiken. För att få körkort för AM ( moped klass I) måste du ha ett godkänt resultat på kunskapsprovet. En Kymco moped är ett utmärkt val för dig som letar efter en moped i den mellersta prisklassen men som inte vill tumma på kvalitet, användarvänlighet eller pålitlighet. Ett av de vanligaste valen för våra pendlar kunder som skall ta sig fram och tillbaka till jobbet varje dag.


Vad menas vägtrafikant och vilka är det ? Först krävs det att han har förarbevis (klass moped , upp till 25khm) eller körkort AM (klass upp till 45khm). Om du tar en moped som inte är äldre än 5år, så är det lite skit samma vilket märke du tar. Det är samma skrot och korn ändå Låt honom välja något som han tycker ser coolt ut och som inte spräcker er budget. Nedan listar vi de bästa elmopederna, både genom att sammanfatta tester på marknaden och även tips efter vad vi på lantzen anser är de bästa elmopederna.


När du planerar att köpa elmoped finns det mycket att tänka på. Testa körkortsfrågor gratis innan du väljer att skapa ett konto. Gratis teoriprov online med st blandade teorifrågor.


Läs mer om de olika klasserna i menyn till vänster eller genom att välja nedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg