fredag 3 mars 2017

Billiga saker på ebay

Roliga och coola Prylar. Blixtsnabba leverans och fri frakt över 4kr. Använd vår smarta presentgenerator! Nya roliga prylar och gadgets. Ta en titt på våra nyheter här!


Alla prylar vi säljer på CoolStuff.

Hitta prylarna som passar just dig! Topplistan över populära produker. Massor av roliga och unika prylar! Tusentals erbjudanden varje dag. Tror du ställer frågan på fel sätt.


Tips på saker att INTE köpa på eBay är nog en bättre fråga. Och säljarnas påståenden om lifetime warranty och allt annat de skriver är mer eller mindre skitsnack. Planerar du på att köpa något, tänk alltid ” eBay ” först!

Sortera sökningen rätt. Kanske är återförsäljaren på Ebay en asiat som skickar varan från Hongkong, men det är ändå väldigt sällan det är några problem. Några bra exempel på prisskillnader. Vissa saker kan vara väldigt mycket billigare på Ebay.


Det gäller att veta vilka saker man kan fynda och vilka saker som har mindre prisskillnader. Jag har sålt några saker på EBay. Det som varit knepigast är frakten.


Nån kille från Turkiet som vann en annons men som sen inte svara. Där skena frakten iväg så var glad att det sket sig. Batterier och sånt är det massa regler om hur man får skicka.


Ni kommer märka att det finns väldigt mycket “skit” på ebay. Så försök va så specifik som möjligt när ni söker på varor. Om jag tillexempel ska söka på ett armband kanske jag skriver: womens bracelet gold heart.


Det finns två sätt att handla på ebay , via auktion och saker man “köper nu”. På Ebay och i vissa andra e-butiker kan du också betala med Paypal. Du sätter då in pengar på ditt Paypalkonto och överför därifrån till säljarens Paypalkonto med e-postadressen som identifierare.


Processen är väldigt smidig, och säljare och köpare slipper avslöja varandras bankkonton för varandra.

Megafynd skiljer sig från mängden! För billigt för att vara sant tänker många. Att vi är billiga på så många artiklar beror framförallt på tre saker : 1. Produkterna är ofta överskott från vår grossistverksamhet (men även från våra partners). Vi säljer hellre varor under inköpspris än kastar dem. Man kan bli tullad på allt.


Har en ca 2köp från ebay och har fått tulla för ett minneskort för 1kr och en lampa för 800kr. Har köpt saker för flera tusen som jag inte behövt tulla för, helt på måfå vad som tullas. Du hittar prisvärda varor och gör garanterat några fynd online. Fyndiq samlar hundratusentals billiga prylar under ett och samma tak där du som konsument enkelt kan köpa de bästa fynden på nätet.


Fyndiq - för dig som älskar att handla på nätet till bästa priset. England med i EU, så det blir ingen tull eller moms på saker som köps därifrån. Frakten brukar alltid anges tillsammans med varan, så att du ser exakt vad den totala summan blir. Hur man får billiga saker att sälja på Ebay att göra en vinst Vi vet alla att eBay är världens största marknadsplats, med miljarder och åter miljarder dollar i merchandises ändra händer varje år.


Miljoner människor gör deras full tid lever på eBay. När man tänker på jullov ser de flesta kanske skidåkning eller snöbollskrig framför sig. Men i ärlighetens namn är det ju ofta bara i landets norra delar som det blir sådär vitt och inbjudande.


Du kan vara säker på att vi har prylar som matchar din budget då vårt breda sortiment innehåller allt från billiga innovativa vardagsprodukter till små humoristiska gåvor. En annan butik som drivs av Light in the Box men fokuserar på elektronik och roliga prylar, presenter och partytillbehör. Alltid gratis porto, uppgraderas till express om du handlar för 3kronor eller mer.


Ali Express och Alibaba Det var här hela köpa- billiga - saker -från-kina-trenden startade. Billiga leksaker online - LekOutlet. LekOutlets ambition är att vara det naturliga valet när du söker billiga leksaker online.


Genom en enkel hemsida ska du som kund snabbt och smidigt kunna hitta de leksaker, baby-produkter, byggmodeller och annat som du söker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg