tisdag 2 juli 2019

Onödiga presenter

Sprid glädje med våra lyxiga gåvoset. Hitta exklusiva gåvor för varje tillfälle – ge gåvor som hjälper andra att varva ned. Var med och förändra framtiden för utsatta människor.


Besök vår gåvoshop här! Roliga och coola presenter. Blixtsnabba leverans och fri frakt över 4kr.

Personalisera en originell present med ert roligaste foto och text, beställ nu! Vi har ett brett sortiment av olika produkter. Udda presenter kan ofta vara riktigt roliga presenter också.


De flesta av oss äger redan för mycket saker vi inte använder. Kläder, teknik och prylar. En hållbar present är något man behöver, vill ha, kan använda och återbruka. Som inte belastar miljön och klimatet negativt.


Johanna Nilsson, Malin Broman och Carl Henric Malmgren tipsar om vad du kan ge för hållbara presenter till dina nära.

Börja med att säga nej till onödig grej! För att lyckas med det så behövs något speciellt. Det är ofta onödiga saker men väldigt roliga. Att få tips på sådana presenter kan vara ovärderligt och vi försöker hjälpa dig i din jakt på den perfekta presenten.


Här hittar du butiker som säljer annorlunda, roliga och smarta presenter. Vi kallar dem onödiga och visst, sakerna i den här listan är sådant man kan leva utan. Men det är något man helst inte gör. För livet blir ju så mycket härligare med en liten guldkant. Michael Kors är ett favoritmärke hos många tjejer, därför lär en väska därifrån bli en väldigt uppskattad present.


Hitta en rolig födelsedagspresent till alla åldrar. Vi är experter på annorlunda presenter. Alltid snabb leverans, bra priser och billig frakt. Vårt uppdrag är att göra livet roligare med festtillbehör, merchandise, presenter , godis och coola prylar.


Vi älskar populärkultur - därför hittar du här tusentals artiklar inom bl. Födelsedagspresenter - 30-års present Ute efter en 30-årspresent? Här har vi samlat tips på tänkbara och roliga födelsedagspresenter för både henne och honom.


Presentinslagning och gratulationskort finns som tillval i kassan! SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar.

En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Killar vill ha presenter som de tycker är roliga, nödvändiga, onödiga , coola ja alla möjliga olika önskemål förekommer. Vad som passar en kille behöver inte passa en annan.


Står du killen nära kanske du mycket väl vet vilken typ av presenter han uppskattar mest. Massa onödiga presenter. Har har vi valt ut fina presenttips och roliga presenter till mästerkocken som gillar att laga goda middagar och smarriga efterrätter!


Du kommer definitivt att hitta en present till den som gillar mat och dryck! Smarta, praktiska och roliga tekniska prylar. Allt från högtalare och filmkameror till leksaker och prylar för digitalisering. En rolig present att ge sin fru eller flickvän är en nageltorkare.


Fullständigt onödigt förstås, men ändå användbar och rolig. Den roliga blåsapan ger sitt liv åt att torka nagellacket på naglar. Man lägger helt enkelt fingret med den nylackade nageln på den lilla plattan och tryck ned. Apan blåser då ut luft som torkar nagellacket. Fungadgets är en e-butik som även har ett brett utbud av andra produkter, exempelvis presenter , coola prylar och mycket annat.


Alla kan hitta något som är riktigt roligt i vårt sortiment, och vi uppdaterar ständigt vår hemsida med nya produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg