torsdag 4 juli 2019

Thailändsk ordbok

Verifiera en thailändsk -engelsk översättning. Du kan hjälpa oss att göra det thailändsk -engelska lexikonet bättre genom att rösta för de korrekta thailändska översättningarna. Ladda ned den här appen från Microsoft Store för Windows 1 Windows Team (Surface Hub). Skickas inom 5-vardagar. En välkänd thailändsk aktivist dömdes på onsdagen till elva års fängelse för att ha förolämpat monarkin.


Thailändsk ordbok

Skyltarna som varnar för aporna har både engelsk och thailändsk text. Thailändsk -Svensk Ordbok. Nu ska samarbetet mellan svensk och thailändsk polis förbättras. Den är trådbunden med hårt omslag och är tillverkad i mycket hög kvalitet. Boken är i första hand tänkt för thailändare som vill lära sig svenska.


Jag har själv märkt att man blir lite. Ord för konkreta ting och platser, t. Sök i det engelsk-thailändskt lexikonet: Slå upp en thailändsk översättning i en gratis engelsk ordbok med thailändska översättningar från bab. Vår andra bok valde vi att tillverka med hårda pärmar och är därför mer påkostad och tålig. Söker den bästa thailändsk -svenska ordboken. Svensk- thailändsk bok har vi redan en bra.


Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Glosbe, online-lexikon, gratis. Den är egentligen en utökad version av vår tidigare ordbok med samma namn. Download this app from Microsoft Store for Windows 1 Windows Team (Surface Hub). Kanske behöver du en ordbok med termer om anatomi, jura eller bilar.


Eller så saknar du bara ett uppslagsverk med synomymer, så ditt ordförråd blir ännu bredare. Oavsett vilket så har vi en bok som kan hjälpa. Finns i lager, 6kr. Sjögren och Iréne Györki. Om det rör sig om två olika ord med samma stavning så markeras detta med en skiljelinje, se t ex ”negativ”.


Thailändsk ordbok

Ibland ligger uttalet i texten men oftast under rubriken ”Hur uttalas? Synonymer Hitta synonymer. Detta tyder på respekt för. Läs vår cookie-policy. Arabisk-svensk ordbok 55.


Denna webbsida använder cookies. Sammanlagt har detta ord hittats gånger av Stora Ordboken. Den innehåller fler översättningar än den första boken. Hitta och köp svensk svensk ordbok hos Kelkoo. Jämför priser på svensk svensk ordbok och handla svensk svensk ordbok på nätet från bra webbutiker online.


Thailändsk ordbok

The Septuagint, the ancient Greek translation of the Hebrew Bible, was influential for Jews and Christians of the first century. Ordbok till den grekiska översättningen av Gamla testamentet. Ord och uttryck på svenska språket som börjar med bokstaven T. Lär dig nya svenska ord. Klicka på ordet för att se dess exakta definition.


Haquin Spegel ger ut en svensk ordbok. John Stanley, brittisk kompositör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg