torsdag 8 december 2016

Alex och sigge veckobrev

Ibland är det Alex som skriver, ibland är det Sigge. Skriv ner din mejladress och anmäl dig! Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i denna webbläsare till nästa gång jag skriver en kommentar.


Alex och sigge veckobrev

Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast som publiceras en gång i veckan. The Loonies ( Sigge om sin brors bröllop) 45. Maskeraden (Vad ska man klä ut sig till) 15. Vi är barnen (Pink Pussy) 89.


En man vars pappa har dött besöker en begravningsbyrå för att planera begravningen. Men detta möte blir allt annat än väntat. När kontroversiella ämnen har avhandlat och kritiken har intensifierats på sociala medier har If hela tiden vidhållit att de inte lägger sig i innehållet. Vi har gått ur podden.


Det är slutet på en treårig era. Med lösryckta citat tyckte de sig underbygga sin tes att det är fullkomligt irrelevant att dra paralleller mellan en fiktiv tv-serie och verkligheten. Off the record ( Alex Notar-texter) 37. Det både är högt och lågt, allvarsamt och humoristiskt”, säger Sigge.


Alex och Sigge : Detta krävs för att vi ska vara ”elaka” mot folk. Den nya läraren Bojan har stora problem med att få elevernas respekt har vänder sig till rektorn för att få hjälp, rektorn verkar dock vara på samma. Följ ämnet för att uppdatera dig i. Längtan efter sin bror Fredrik Eklund och hans nyfödda tvillingar blev för stor.


Nu flyttar Sigge Eklund och familjen till New York. Potentially the creepiest actor in the worl but not used! I deras podcast skämtar duon om hur han ska ”bluffa” sig vidare i tävlingen. Han kommer in som en jävla grönsak och kan bara prata genom någon typ av maskin som sitter i strupen på honom, säger Schulman. Letar du också efter en bra podcast?


Hoppas du hittar en ny favorit podcast! Inte ens Sigge och Alex själva låter som podversionerna av Sigge och Alex i verkligheten. De har gett sina karaktärer tydliga drag, ett par som leder och följer varandra i en slags fint regisserad dans. Mycket som knyter an till podden. Så hur funkar det att flytta podden till en scen?


Alex och sigge veckobrev

Jag vill därför passa på att rikta ett STORT tack till alla er härliga lyssnare som genom åren har engagerat sig i kommentarsfälten här på sidan! Alla som vill får GÄRNA bidra med information om avsnitt, teman eller personer som hör till podcasten. Tanken är att vi tillsammans ständigt bygger på. Saknas det information eller är något felaktigt?


Varför inte lägga till det själv? Klicka bara in på respektive avsnitt och sedan på pennan eller redigera. Här kan ni läsa veckans brev: veckobrev v 11.


Alex och sigge veckobrev

Det här har vi gjort den här veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg